lördag

igår var jag med Filip hela dagen, på kvällen var jag med FIlip och simon, vi var hos filip och såg Film och åt godis, sen vid 11 tiden for jag hem och sov.

Rubriker.

Jag börja tänka på mina fanstasifulla och fina rubriker.


A

Igår hann jag inte skriva nått, men jag var på skolan, efter skolan for jag hem och gjorde inget, sen for jag med mamma på maxoch åt, vid 7 tiden for jag till b-plan och kollade på P95 s match, jag kollade med Jonas ett tag, sen kom pg jonte och sara också. Efter matchen for sara till pontus, jonte for ochhämta navid, och jag och filip for hem för filip skulle duscha, sen for vi till pontus, sen kom jonte och navve, vi gjorde en överraskningsfest för navve, han fylldeår. Dom hade baka finfinf tårta som vi åt, sen såg vi film och hade skojjs hela kvällen, vid 11 for jag hem.

Dåliga bilder. mobilkamera..:)


hej

ja isabelle jag kan försöka lägga in mer bilder, men jag orkar aldrig göra det... (A)

Joo

Amanda jag simon robert och filip stannade på samma ställe som vanligt efter träningen, jätte kul liv. Men vi stod i allafall där och pratade tills typ kvart över 9 då for alla. Nu ska jag göra lite läxa sen sova, imorgon blir det skolan sen FIlip och fler antar jag.


A

idag var det som vanligt skola.. jag kom till skolan ganska tidigt och var GANSKA klanting, jag kom 10 min för sent för jahg låste in mina nycklar i skåpet, bra gjort. Sen gick dagen, inte så jobbig, jag och jennifer ska sitta i cafeterian nästa vecka när dom flera är i fjällen, måndag onsdag och fredag ska vi sitta, hahah det är tjäna :) :) :) Sen på idrotten gick jag Jesper At och Simon till coop, Då bjöd jesper mig på glass, snällsnäll. Sen efter skolan var jag med Filip, vi for hem till mig och såg tv osvosv. Nu ska jag och amanda snart cykla iväg till ica sen kaplan för att se lite innebandy.

yt

Idag vaknade jag ganska sent, som tur var hade vi sovmorgon. Första lektionen var musik, ganska kul, men resten av dagen vart inte riktigt som tänkt. Sorgset gick dagen vidare som slutade riktigt lyckligt hahaha, Efter skolan for jag filip och simon hem till mig, vi satt och såg film, och satt vid datorn osv, sen for dom vid halv 6, då åt jag osv, sen kom Filip tillbaka, vi låg typ och halvsov hela kvällen, och jag såg just att han glömmde sina nycklar här, andra gången :}?menmen nu sk ajag göra mig klar och gå och sova, och ett stort MIIIINUUUUS är att jag glömmde min mobil på skolan :( :( :( :( :(:( :( :(


a

Igår hann jag inte skriva nått, men jag var iaf på skolan som vanligt, sen efter skolan for jag och Filip hem till mig och gjort inte så mycket, såg tv osvosv. Sen for han vid halv 6, då cyklade jag och jonna och nelly till hemmakväll och köpte ben&jerry. Sen vid 7 for jag och Amanda till kaplan och kollade på filips träning, sen efterden stannade jag simon  robert filip och amanda på samma ställe som förra gången och stog och prata i över en timme, sen när vi skulle fara ramlade amanda med cykeln, duktigt gjort ;)

aa

ikväll har jag träna, det gick sådär. men nu har jag ingen lust att skriva för en viss person förstörde just hela min kväll.


fd

Igår gick dte inte att skriva något. Men jag var iaf hemma hela dagen förutom ett tag då jag följde sara och kolla på jontes match där lekte jag sara och joppe med en sak som såg ut som en humla HAHA det var jätte rolig.

Idag har jag varit på skolan som vanligt nu. Det var väl sådär. Sen cyklade jag hem med erik och jonas, och när jag kom hem åt jag våfflor :] Nu ska jag snart tillbaka till skolan oå nått sak, sen ska jag och sara far till kaplan och träääna <3<3




a

Igår på dagen var jag på stan, blev iinte så mycket köpt men liteee. Sen när jag kom hem såg jag film osv sen kom filip hit vid 7 tiden, då skjutsade jag han till sara, sen var vi med sara och jonte hela kvällen, vi var på coop osvosv.

mm

Igårkväll var jag med Filip, vi såg jänssonligan, fast vi såg inte för jag minns inte att den börja eller sluta så hahaha. han stannade iaf till typ 11, då satt jag vid datorn sen gick jag och la mig och hade en jobbigt natttt..

______________________________________________________________


sd

Idag var skolan jobbig, fyy..... men efter skolan var jag med Erik Emelie Jonas och Petter, vi for hem till emelie och såg tv osv.. Ikväll ska jag vara med Filip<3

hej

Igår hann jag inte skriva nått, men jag var iaf på skolan, på luchen for jag amanda erik jonas osv på coop där var det kö huuuur lång som helst, men vi gick och betala på konstugst ställe så det gick fort. Sen efter skolan for jag hem och åt osv. Sen cyklade jag och sara till kaplan och kolla när falken tränade, efter det tränade P95 P96 och vi, det var 2 från vårat lag, och orkade inte vara med, och sara stod i mål., och erik u andra målet hahah. Sen efter det stod jag ute och prata med robert simon och filip i typ en timme. Sen for jag hem och sov. Nu ska jag snart till den älskade skolan igen<3<3 Efter skolan blir det erik, eller filip och simon.

a

Idag cyklade jag och Emelie till skolan vid kvar i 8, fast jag började 5över 9 hahah värt, man måste ju vara i tiiiid ;) ;) ;)?????? Aja det var en ganska lugn dag, har då inte blivit less än iaf. Efter skolan cyklade jag iaf med med Filip och simon, och erik som försvann, men jag tvingade han tillbaka, sen var jag med Erik ett tag, vi såg typ tv osv....Men nu ska jag byta om och vänta på sara sen ska vi fara och träna=D

a

Ikväll har jag varit på hockey med Matilda Erik Petter och Emelie, jag är inte så intesserad av hockey längre, men det var väl okej endå. Nu ska jag lägga mig och se film så jag är pigg tills imorgon, ANDRA DAGEN I SKOLAN :]:] Börja iaf 5över 9, så lite sovmorgon har jag.

Skolaaa

Nu har jag varit på skolan, det var väl rätt okej, Schemat var bättre än väntat, 2 sovmorgonar och typ sluta vid 10-20 över 3 varje dag. Men före skolan var jag på sibylla med Emelie, då kom jonas också dit, sen for vi till skolan vid 12tiden, och efter skolan for jag jesper per mange och jennie och åt korv på coop.

a

Nu är det bara 2 timmar och en kvart kvar tills vi börja, hahaha jag längtar mycket..... Ska iaf cykla med Matilda och Emelie, vi ska typ på sibylla ohc äta före. mummss fast jag har inga pengar så jag får inte äta. Sen ska vi försöka träffa dom nya 7orna, hahah dom började halv 9.  Men nu ska jag göra mig klar, skriver mera senare idag.

hoojj

Idag har jag varit med Simon och Filip,  vi såg typ film och gjorde inte så mycket mer.. Sen vid 4 for jag på max med mammajonna och nelly. gottgott. Sen kom sara hit vid halv 6 då skjutsade mamma oss till träningen.

Imorgon äre skola. jag längtar JätteJätte mycket, haha fråga mig inte varför (?) Men sista året och allt känns faktist helt okej. Ska verkligen satsa på bättre betyg nu i 9an.

a

Ikväll har jag bara varit hemma och såg film, men vid halv 11 gi´ck jag ut och satt och prata med SImon Filip och Oscar till typ nyss. Nu ska jasg sova hejjs

!

Jag orkar inte skriva nu. Men idag har jag iaf varit med Filip. Vi såg film och chillade.

Imorgon börja innebandyn om, JÄTTEPEPP =D

d

Vid halv7 kom emelie hit, vi gick ut och hade tråååk så vi ringde filip och var med han och oscar, vi for till Petter och såg film och chillade, nu har jag juuust kommit hem, ska sova. Imorgon blire filip<3<3


TRÅÅÅÅÅK

Idag har jag vatrit på icamaxi, 2.90 godiiis, =D Hade bara 24 kr, men det vart en heldel, sen kom johan ut med typ 2kg godis (?) haha vi har godis för flera veckor nutyp. Sen har jag inte gjort så mycket idag. Vill vara med Filip, menjag vet inte vars han är.

aa

Ikväll har jag varit med filip, vi var ute i hans lekstuga i flera timmar och hade myyys. Nu är jag hemma och sitter och prata med Erik i telefon, han lana med marcusW och Simon, dom är ganska gulliga just nu när dom sitter och skriker i telefon och spela cs..(?)

hoojj

Idag vaknadre jag 8!?!?!?! hah jag duschade åt osvosv och var typ klar 9 :] vid 12 kom erik hit, vi gjorde inte så mycket för han skulle hem ganska direkt, vid 1tiden kom han och simon tillbaka, vi såg fil och chillade. Nu ikväll tror jag att jag ska vara med Filip.

A

1. Du för omkring ett år sedan

2. Din bästa vän

3. Du som busig

4. Du som fotograf

5. En bild som du aldrig visat

6. En dag som du minns

7. En konstig bild


8. En bild som väcker känslor

9. En plats du saknar

10. Någon du litar på

12. Någon du älskar

13. Någon som betyder mycket

14. Någon du tycker är snäll

15. Något som är viktigt för dig

16. Dig själv nyligen (haha)

17. Dig själv för längesen


a

omg vad jag har cyklat idag!:!:!::!

Aja, ikväll var jag iaf med towa, jag CYKLADE till hon vid 7tiden, då var vi ute och chillade ett ttag år godis osv, sen CYKLADE vi till sunnnå och träffade filip simon osv. Sen vid 10 for vi hem till andree och såg film med Jesper och andree ett tag. Sen vid 11 cyklade vi till juliaB och träffade idag och challe och julia, sen cyklade jag hemigen. Imorgon ska jag vara med erik kanske, och typ filip :):):)<3<3<3

hehhiii

Har inte mycket kontakternu..

Namn 3: Albin pettersson
Han/hon kul?: vetja
Har du kramat personen? faktist
Minnen med personen? nejdå.

Namn 6: Amanda lindgren
Var träffades ni första gången? dagis
Är personen viktig för dig? ja
Sista bokstaven i personens namn? a

Namn 9: Aron östman
Flicka eller Pojke?  pojke
Älskar du hon/han? somvän ja
Har du pratat med personen i telefon? ja
 
Namn 12: Elias sandberg
Har du sänt personen ett sms? Ja
Är det en tjej? ne
Går personen i samma skola? Ja

Namn 15: Emelie danielsson
Känner du honom/henne bra? Oja
Är han/hon upptagen? Ja

Namn 18: Erik falkman
Hur är han/hon till sättet? bäst,,snäääll
Känner du honom/henne bra? ja
Har du varit förtjust i honom/henne? ja

Namn 21: Filip bergqvist
Hur länge har ni känt varandra? halv år
Har du kysst honom/henne? ja
Kan du berätta hemligheter för personen? Ojaa

Namn 24: Fredrik lundberg
Hur gammal? 15
Bor? sunnanå
Hatar du personen? nej

Namn 27: helena carlsson
Är ni släkt? Min låssssasmamma
Står han/hon nära dig ? oja
Har du kramat personen? Ja

Namn 30: Jesper bv
Har du kramat henne/honom? Ja
Har du sett personen full? nej
Är personen äldre än du? nej

Namn 33 : Jesper wiklund
Har du besökt personen? ja
Är han/hon trevlig? jaa
Vad börjar hans/hennes namn med? J
 
Namn 36: joelR
Beskriv med ett ord? Snäll
Bor personen i huvudsstadsregionen? ?
Har du sett honom/henne i en dröm? Säkert

Namn 39: johan johansson
När pratade du med han/henne senast? Nyss
Har du varit förtjust i honom/henne? nej
Skickat sms till personen? ja

Namn 42: Linnea johansson
Första tanke? söt
När träffade du senast personen? idag
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? Av henne tror jag?

Namn 44: MArcus andersson
Har du sett personen naken? nej
Ge ett smeknamn:  andeeer
Flicka eller pojke? pojke

Namn 45: marcus petersson
Kramat personen?  Ja
Har du varit förtjust i honom/henne? ja
Första bokstaven i namnet? M
 
Namn 51: Navid
Träffat personen? ja
Pratade med i telefon senast? ett tag sen
Har du kysst personen? när vi var tsm i 4an (?) hahaha

aa

Idag har jag varit med towa, vi var på någon pizzasak och ville ha pizza och cola, men vifick te och kaka. Sen gick vi till en till pizzeria och ville ha, men då träffa vi joel och elias och fick 10kr, så vi for ner på stan, påvägen träffade vi petter jeppe och andree, Men vi chillade iaf på stan ett tag sen for jag hem och åt. Ikväll blir det nog towa och någon till kanske.


<3<33<3<3<3<3


m

Det blev inte att vara med Filip idag, för han försvann??? ajaa, jag städade iaf min garderob, sen följde jag mamma på coop och köpte godis. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Typ lega och sett film.

ikvällsss.

Jag och sara cyklade till kaplan vid 6 och såg falkens träning, nu blir jag jättejätte sugen på att spela innebandy, men på måndag börja vi om=D Efterden kom towa till mig, hon var hos mig i typ 10min innan stina också kom, då gick vi på coop, köpte lite godis och satt ute och chilla, sen gick vi in till mig, satt vid datorn osvosv. Nu ska jag gå och äta sen sova. Imorgon ska jag vara med filip.


hek

Igår kväll skrev jag inget, men jag var iaf med filip, och vi chillade:) Sen idag for jag till filip vid 11, vi såg tv ett tag sen gick vi ut och låg och prata på studsmattan. Sen vid 2 gick vi in till mig och såg jönssonligan<3<3<3han for hem vid 5, då åt jag och nu väntar jag på sara, vi hade tänk fara och kolla på falkens träning. Efter den ska jag vara med toooowa (L)

OCKSÅ VILL JAG BARA SÄGA ATT FILIP ÄR VÄRLDENS BÄSTA KILLE!!!(L)

Hej

Nu sitter jag hos filip och bloggar från mobilen. Haha. Han sitter och äter. Det tog då en evighet att komma in vill bloggen. Menaja nu kommer filip tillbaka nu ska jag sluta

a

nu kom jag nyss hem från filip, vi såg tv och åt osvosv,, hehe:)

1. Är du singel? - Nej
2. Är du lycklig? - Ja
3. Är du uttråkad? - Nej
4. Är du ledsen? - nej
5. Är du italienare? - nej
6. Är du gravid? - nej
7. Är du full? - nej
8. Är du cooling? - ja:O
9. Är du från irland? - ne
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ne

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ibland
2. Har du någonsin blivit sårad? - ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? - ja
4. Har du gillat någon utan att berätta det för honom/henne? - ja
5. Har du kysst något inom de två senaste veckorna? - Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? - vet inte
7. Har du varit kär? - ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? - kanskeee

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? - Kärlek
2. Hår eller Ögon? - bååååda
3. Katter eller hundar? - inge
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? - Några få
5. Tv eller internet? - internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? - cola
7. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? - bero på med vem
8. Pengar eller lycka? - lycka
9. Dag eller natt? - båda
10. Msn eller mobil? - mobil

10 "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - nej
2. Brutit ett ben? - nej
3. Gjort nåt du ångrar? - ja
4. Hoppat Bungee Jump? - nej
5. Ljugit för någon du tycker om? - ja
6. Ätit en hel tårta? - neaa
7. Gjort bort dig offentligt? - ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? - typnej
9. Gråtit när ett husdjur dog? - lite
10. Velat försvinna? - lite

10 senaste :
1. Telefonsamtalet du gjorde? - erik
2. telefonsamtalet du fick? - eriktyp
3. Personen du var med? - filip
4. Roligaste grejen som hänt? - vetjaa
5. Personen du sms:ade? - erik
6. Du kysste? - filip
7. Du skrev till på myspace? - :O
8. Du kommenterade? - vetja
9. Du åt? - glass
10. Du kramade? - erik...


stan

Idag vaknade jag vid 11, då gjorde jag mig klar och for in på stan, mamma kom efter ett tag, då köpte jag 3 par örhängen, 2 halsband, 1 linne och 2 tröjor. Sen kom jag hem fråm stan vid 2, då for jag till filip, vi såg tv och fikade osvosv. Sen hade han träning vid 5, då följde jag han och kollade på, sara kom också, vi var bollllkallar HAHAHA det var kul.. Efter träningen stod jag och prata med filip simon och robert ett tag, sen for jag hem och åt. Nu ska jag vara med filip trorjag. Skriver merasen hejs


filililipp<3

Idag har jag varit med Emelie, vi for på coop sen hem till henne och såg tv, vid halv 5 gick jag till nyckelpigan och kollade på 94ornas träning med sara. Efter den for jag hem och åt sen kom filip, visåg film och låg och prata och hade myyssigt. Sen for han typ nyss hem. Nu ska jag äta ennnumera, hejs

aa

Hann inte skriva nått igår för jag orkade inte, men jag var iaf hemma hela dagen, lite senare for jag till hemmakväll, sen vidare till ica sen till cooop, ündertiden han jag träffa amandaA som jag saknar såååååmkt, och juliaB som jag inte heller träffa på ett tag. När jag kom hem såg jag film och åt godis.
Idag hoppas jag på att vara med filip, också ska jag städa liiite..

har jätttteeejätte tråk

sorg;
när grät du senast: Idag, åt en film (?) HAHAH
har du tänkt självmordstankar: Sääkert
hatar du någon: Vetinte
har du somnat gråtande någon gång: Ja
älskar du någon som inte älskar dig: Vetinte
vem skrek du senast åt: mamma
har du kallat någon slyna/subba/fitta idag: nej
när såg din mamma dig senast gråta: många år sen
när såg din pappa dig senast gråta: typ aldrig sett

Kärlek;
är du singel: Nej
har du hånglat den senaste veckan: ja
vem kysste du senast: filip(L)
älskar du någon just nu: Ja
har din partner sett dig gråta: nej
nämn tre omtämksamma: Matilda erik filip
har du sagt att du älskar någon och verkligen menat det: ja

vänskap;

har du någon bästa vän: ja
vad brukar du hitta på med dina vänner: Olika:)
älskar du dina kompisar: hur mycket som helst
har du gjort något olagligt med någon av dina kompisar: oja
har du någon gång hatat din bästa vän: för många gånger:]
vem av dina vänner är bäst: hemlis
har du och din bästa vän samma intressen: aa

övrigt;
har du strippat någon gång: nae
brukar du slå folk: nej
har det hänt att du råkat i slagsmål: nej
sköter du skolan bra: ibland
vem lever du för: dom som står mig nära
betyder din mamma mer än din pappa: :O
betyder din pappa mer än din mamma: :O
har du snott något tuggummi nån gång: jaap
cyklar du utan cykelhjälm: jaaa
är du sportfåne: nejj
bor du i villa: hos pappa (A)
vilket är ditt favoritpogram: SIMPSON

11111

Igår gick det inte att sova, jag låg och smsa ett tag, ringde erik förökte sova såg film. tillsist somnade jag och nu har jag precis nyss vakna, förutom att jag vaknade klockan 8av att jag fick sms av erik, jag är ganska lättväckt nu därför blir jag väckt varje morgon (?) hahahha. Idag har jag inge planer. Tror jag ska vara hemma och hitta på något.

idaaag

Det blev inte att vara med erik idag, förjaa det vart lite konstigt. Dåkom filip ist så var jag med han tills typ3, han hade match. Sen följde jag emelie på coooooop. Sen vid 7tiden kom filip tillbaka igen, vi såg jönssonligan och chilllaade. Sen for han typ nyss för han hade typ cupsak imorgon tidigt, hhehe. aja nu skajag sluta skriva och hämta nått att äta


hoj

Idag vaknade jag vid 6 av att pontus och filip stog och ropa på mig utanför mitt fönter, dom ville komma in? aaww tack filleeeboy och pontuuus för att ni väcktemig (L)(L)()(L)(L)(L) menmen jag somnade iaf om och vaknade ttyp nyss. Idag blir det att vara med erik och lite senare filip.

Jag älskar dig filip !(L)

Erikssss stuga

Igår vid 3tiden for jag Emelie och Sandra till boviken i eriks stuga, där var han och petter. Först satt vi inne och såg tv, sen for vi ut med båten. Vi for till något ställer och fikade. Sen gick vi omkring lite på den däre ön vi var på. Efter ett tag gick alla ner till båten utom jag och Erik, vi satt oss på en sten och pratade ett tag tills petter kom upp och skrek att det läkte bensin, men han ljög. När vi kom tillbaka for Emelie hem. Och vi  såg film, sen gick vi in och åt lite sen bäddade vi och såg en film till. Efter filmen låg vi och pratade jättelänge, tillslut somnade alla vid 3tiden. Men jag försökte hålla erik vaken hela tidne men det gickinte såbra. men jag kännde mig dissad när alla somnade.   Sen vaknade jag iaf vid halv 8 och märkte att erik också var vaken, så vi låg och pratade ett tag tills vi somnade igen, sen vaknade alla vi d11, då gick vi in och åt, sen for vi ut med båten, petter och erik åkte ring, hahahaa. Sen spelade vi tennis och såg film, sen vid 3 kom mamma och hämtade mig och sandra.


hejhej

Igår hann jag inte skriva något, men vid 12 for jag och sandra till filip och var med han och simon. Sen vid 3 tiden såg vi att alice jennie och dom var ute så vi gick ut till dom. Se for jag vid 5, vid 8tiden kom filip och simon till mig, sen kom sandra. Vi såg jönssonligan osv. Sen sovde sandra hos mig, och idag blire kanske att vara med  Petter och Erik ett tag, fåse hurdet blir..

Hejs

Igår laggade allting så jag kunde inte skriva någont, men på dagen var jag iaf med filip och simon, vi var hos mig ett tag sen kom emelie då gick vi till filip. sen for jag hem vid halv 6 och åt, sen dischade jag sen for jag tillbaka till filip och var med han hela kvällen, vid 12 gick jag hem.

hoooj

Idag vaknade jag vid 8, sen vid 12 kom erik hit, vi såg lejonkungen osvosv sen gick jag med han till Bplan. För han hade någon match mot föräldra. Jag och sandra kollade på den, efter matchen stannade jag och sandra och prata med simon erik filip och petter. Sen for vi hem till mig och åt osv, sen kom filip och simon hit. VI såg jänssonligan osv. sen for alla utom Filip<3 Han for hem vid 12tiden=)

Lite bilder från igår


Jag elina alicia satt och såg lejonkungen<3<3<33<3


Lillasyster


papapappapappappaaa


Elina (L)(L)

hejhejhejhej

Idag har jag hunnit mktmkt, jag vaknade iaf 7, så gick jag upp och duschade osv sen gjorde jag mig klar,vid 9tiden kom helen och elina och hämtade mig, så for vi till gummark där pappa alicia helena marielle osv var, marielle skulle tävla med hästen,sen vid typ 10 for jag alicia och elina hem till Elina, jag och alina for på ica maxi och köpte glass, sen for vi hem och åt osv, sen åkte alla tillbaka till gummark igen vid 2tiden för då skulle hon hoppa igen, då gick det jättebra för hon, men sen var det en tjej som ramlade av hästan då kom ambulansen osv, då for vi hem, då skjutsade helen hem mig. Sen vid 4 for jag och mötte sara så skulle vi kolla på matchen, 95orna förlorade hhaha :( Efter matchen stod jag jättejätte länge och pratade med Filip simon och sandra, sen for jag och sandra hem och åt osv sen for vi ut och var med Emelie, sen har jag mest prata med erik hela kvälleenn........................ Imorgon blir det iaf att vara med en på dagen, sen ska jag vara med filip på kvällen<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3.

igår

Igår gick det typ inte att skriva för internet laggade på kvällen, men iaf var jag på solbacken med mamma jonna och nelly på dagen, köpte mest bara godis. Sen vid 2 när jag kom hem såg jag film osv. Vid 7 kom filip och simon, vi såg film hela kvällen, tills typ 20i 12 då dom gick hem. Sen ringde erik så pratade vi ganska länge sen gick jag och la mig. För idag skulle jag upp 7. För idag är pappa marielle alicia här och marielle ska tävla med sin häst, lycka till lillasyster=) Sen ska jag vara hos Elina hela dagen, Alicia kommer också att vara där. Vid 4 tiden ska mamma hämta mig så ska jag fara och se när sunnanåP95 spela mot P94 hahahaaa.. Skriver mera sen, hejs
_______________________________________________________________________








HAHAHAH var bara tvungen att lägga ut den här bilden nu, jag jonte och saras nachoskväll :]:]:]

hej

Idag vaknade jag klockan 8, kan inte sova längre nuför tiden, men det är ju bra att börja vända på dygnet. Snart ska jag göra mig klar sen ska jag och mamma upp till ica maxi och köpa godis, gottgott. Sen ikväll kanske jag är med Filip ett tag, få se vad som händer. men skriver mer senare iaf.

ÅTTA DAGENS:
Klädsel: mjukisbyxor linne och kofta
Frisyr: uppsatt och lockigt
Roligaste händelse: vakna
Mat: potatis...
Jobb: städa:O
Bästa: Filip
Önskning: vetja

SEX VEM:
Sov du hos senast: typ sara på skolavslutningen
Ringde du senast: Erik
Fick du senast sms av: Erik
Ska du träffa imorgon: Filip trorjag, och familjen
Rörde senast vid dig: Filip
Vill du träffa nu: SANDRA
Spelade du senast ett spel med: datorn

FYRA VAD:
Stod det i senaste smset du fick: " Nej<3 "
Ser du fram emot: när min mobil kommer
Tänker du om att skaffa barn: vet inte :)
Ska du göra nu: göra min klar och fara på icamaxiii


RSS 2.0