kvä'll

VId halv 9 cykladejag till coop och köpte glass, senare for jag hem och såg film, vid halv10 ringde jonte och sara , så jag cyklade till atorp igen, först for vi till rampen för vi skulle ta navid med oss, där träffade jag per ander jeppe mackep och prata lite med dom:) sen ville inte navid följa så vi for utan han till krysset och åt. sen var vi ute och lite sen for jag hem.


Dagens

Dagens frukost: Enmacka

Dagens lunch: inget
Dagens middag: pasta=)
Dagens låt: Ingen
Dagens dusch: Efter bad på vb

Dagens frisyr: Lockigt

Dagens smink: Inget.

Dagens planer:  sova bada med jonte och sara

Dagens vill ha: Pengar.

Dagens saknad: richard

Dagens drog: .vetja

Dagens tråkigaste: Nu

Dagens måste: Ringa pappa

Dagens dricka: Ramlösa=)

Dagens mat: Macka.

Dagens sjuka: Vet inte.

Dagens kärlek: Richard(=

Dagens mående: gooodie


vbvb

Idag hade jag jonte och sara planera att fara på vb, kollade ut på morgonen och börja fundera, men vi for iaf för vi fick skjuts av saras mamma, hahaha och jonte kunde simma med sin brutna tå. Vi stannade till 4  då saras pappa hämtade oss. När jag kom hem åt jag osvosv.
Ikväll har jag ingenaning om vad jag ska göra. Vill vara med richard, men jag tror inte han kan ikväll :/ .


hejhejhej

Finns inte så mycket att skriva nu. Men idag har jag varit på stadsfesten för sista gången det här året. Åkte inte nått, utan sålde mina 3 sista biljetter för 20 kr. Haha värt.
Senare har jag bara varit hemma, följde familjen på coop. Nu ska jag försöka hitta någon vän till ikväll :)


Om du bara visste

hur mkt jag saknar dig



stads

Har inte skrivit på ett tag men jag har inte orkat. men igår var jag iaf på stadsfesten med Emelie, sen träffade vi Linke agge och 2 till, vi gickmed dom ganska länge sen åt jag på subway sen for jag hem. På kvällen var jag där med sandra  men det var inte så kul så vi for hem.

Idag for jag och Emelie dit. Vi åkte lite karuseller, och jag sålde lite av mina biljetter sen for vi hem. Nu ska jag snart äta sen tror jag att jag och sandra ska till stan ett tag ikväll .


Stadsesten

Idag har jag varit på stadsfasten igen med emelie, och vi gick med matte agge och linke osv ett tag, åkte några karuseller =) Ikväll ska jag dit igen med Emelie, men jag tror inte jag åker nått då för jag måste spara mina pengar tills i helgen.

Stadsfesten

Idag har jag varit på stadsfesten, det sög verkliegn i början. Men sen träffade vi agge jonte och mange och var med dom. Sen efter ett tag träffade vi linke och agge med och var med dom. Och jag hann åka 6 karuseller redan idag. hahaha och mina pengar ska räcka hela helgen.

Hej

Ikväll har jag varit med Emelie richard och Elias. Gjorde inte speccielt mktttt.
Imorgon ska jag på stads med sandra, och typ någon fler(=

IGÅR

igår kväll var jag med sandra, vid 8-9 tiden kom bulle och picke till mig, sen kom kakiii också, vi var ute och cykla sen for vii och köpte godis osv =) Sen låg jag och sandra och såg film till typ 1 sen sov vi i kojan. HAH vi vaknade typ 12, eller jag gjorde så jag steg upp till datorn, vid halv 1 kom hon upp då åt vi osvosv. Hon for nyss, och jag har fortfarande inte gjort mig klar, så jag ska väl börja med det nu.


Picke&Bulle är fina när dom leker bilar


SVAR

Svar till R om att jag och sandra låg och pratade -

VI läste mina sms på morgonen dom jag hade smsa på natten, där stod det vad jag och sandra pratade om ;)

Stan

Inatt somnade jag halv 5, gick inte och sova så jag satt och såg film, vid 10 kom mamma och hämta min dator som vi nu ska lämna in. Jag fortsatte och sova till 12, då gick jag och hämta mammas dator sen ladda jag hem film och såg och såg. Tills 2 då cykla jag in till stan och mötte sandra, vi åt på subway sen gick vi bara runt, träffade bulan och picke :0 Hahha. vi pratade lite med dom osv. Sen for jag hem.

min dator kommer tillbaka nästa måndag. KOMMER SAKNA DEN!!! nog för att mammas dator är bärbar och mktmktmktmkt bättre...


(=

Idag när sandra for gjorde jag inte mkt, efter maten skulle jag vara med Jesper och Richard men dom skulle typ lanaa :S? Så jag for till Emelie, vi väntade på sandra, så cyklade vi till agge och var med agge matte och linus :) vi såg tv osvosv (=


=)

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: nej
2. Är du lycklig?: jaa
3. Är du uttråkad?: nejdå
4. Är du ledsen?: nej
5. Är du italienare?: nej?
6. Är du cooling?: alltid
7. Är du från irland?: nejdå
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja ?
2. Har du någon gång blivit sårad?: Oja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: vetja
7. Är du kär?: aa
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: vetja

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: inget av det
2. Hår eller ögon?: Allt
3. Katter eller hundar?: inget--
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Bästa vänner<3
5. Tv eller internet?: internet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: cocacola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Olika
8. Pengar eller lycka?: lycka=)
9. Dag eller natt?: olika=)
10. Msn eller mobil?: mobil:)


TIO \\\"HAR DU NÅNSIN...\\\"
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nej
2. Brutit ett ben?: Nej =D
3. Gjort nåt du ångrar?: ojaaa
4. Hoppat Bungee Jump?: nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja
6. Ätit en hel tårta?: nej
7. Gjort bort dig offentligt?: ja (A)
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: jaa
9. Gråtit när ett husdjur dog?: vetja
10. Velat försvinna?: vetja=)


SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Bulan
2. Telefonsamtalet du fick: Bulan
3. Personen du var med: Sandra Jesper Richard emelie
4. Roligaste grejen som har hänt: Att jag och sandra låg och prata i natt utan att vi minns det....
5. Personen du smsade: Jesper
7. Du skrev till på myspace: ?
8. Du kommenterade: vetej=)
9. Du tillbringade natten med: Sandra=)
10. Du kramade: Nelly(=


Inatt

Jag och sandra skulle tävla med Jesper om vem som kunde vara uppe längst, hahaha. Vi smsade han vid  4 och kollade men han var vaken :( vi hade sovit sen 2 typ.... Haha men vi ska ta om den tävligen ...
Vi vaknade för ett tag sen, hittade ingen frukost, så nu ska vi baka =D


Midsommar

Dåligt uppdatering, men jag och sandra fick inte sitta på hela dagen......

Igår ver der iaf midsommar, på dagen var jag med sandra, vi var ute och cykla åt på sibylla osv, sen for vi hem till mig och gjorde oss klara sen mötte vi jesper och cyklade iväg till Sara. Hos sara åt vi middag, Sara Sandra jag Jesper Emma och Pone, vi åt grillat, jättegott var det. Vi satt och hade trevligt en lång stund, sen vart det efterrätt, tårta :} Sen såg vi film osv, richars och jonte kom också lite senare. Vid 12 halv1 cyklade jag och sandra hem och sov.

Idag vaknade vi typ 11 orkade inte göra mkt, vi cyklade till coop och köpte godis och for hem och såg film, sen åt vi, efter maten for vi och var med Jesper Emelie och Richard, vi såg film osv sen jag och sandra och  träffade bulan=D Sen for vi hem vid halv 12, nu ska vi sova=)=)

<<<3

Midsommar blev inte osm tänkt, det blev ganska dåligt väder så jag och sandra ska ist för att följa sara ut med båten vara hos sara och äta, jag vet inte vilka som ska dit, bara at jesper ska dit, och typ hans familj och typ några flera. jag tror det blir kul iaf=) Men nu ska jag vänta på att sandra blir klar sen ska vi fara på coooop (L)


Det finaste man kan ha


Även fast du ibland kan vara HUR irriterande som helst, så är du världens bästa systerdotter<3



MAXIII

Idag vaknade jag vid 10, då gjorde jag mig klar och cyklade till Sara, där hon och jonte var. Vi väntade på Sandra och cyklade upp till solbacken, vi var på ica maxi, rusta osv haha=) köpte godis till imorgon, fast allt är typ slut... Vid halv2 cyklade jag och sandra hem till mig, på vägen hem mötta vi jesper. Vi hann typ vara hemma i 5 min innan jesper och richard kom. Med dom såg vi film och åt glass osv, sen for sandra då gick vi ut =)

Hejjji

Igår somnade jag typ halv 11, hah ajag var jättejätte trött. Så jag vaknade vid 8 av nelly :S Hela morgonen låg jag ute med jonna & nelly och sola. Vid 1 tiden for jag på stan. Åt glass med mamma haha=) Sen for jag hem igen, hjälpte jonna med maten osv.
Nu har richard kommit hem:)<3 och jesper kommer hem imorgon, så imorgon ska jag nog vara med Jesper och Richard=)=)=)


hej åska

Idag skulle ví som vanligt bada, men det började åska jättemkt, så jag och Sara for hem tiill jonte, vi var där ett tag tills mamma hämtade oss och skjutsade oss till coop ("långt") sne skjutsahon hem oss till jonte igen :] Efter ett tag for jag hem och åt, efter det kom sandra nils och simon till mig. Vi gick ut och träffade några jätteroliga småbarn på sunnanåskolan, simon och nils gillade dom verkligen och hade jättekul ;) Dem var jätte kaxxiga... Men aja, vi for till sandra efter ett tag och såg tv sen for jag hem=)



HAHA

Ikväll har jag varit med Jonte och Sara, först visste vi inte vad vi skulle göra men sen kom vi på att fara till Elias för att kolla vilken tjej han var med som han vägrade säga till oss, så vi for dit. När vi fick veta blev vi utelåsta därifrån, men vi gjorde inbrott, vi klättrade in gemon fönstret och och spejjade, hahaha vi råkade göra en tabbe med att lämna våra skor framme, men han fattade inte att vi var inne han trodde vi glömmmt dom. Då kastade han ut dom, men vi tog in dom igen, då kasta han ut dom igen. Men han fattade fortfrande inte att vi var där inne. Men tillslut hittade han och sof oss HAHAHAH =D  Vi tänkte smyga in igen, men hans pappa kom just hem... Det började iaf spöregna så vi cyklade hem till mig.



Dom är coola...


Frasses

Har juste varit på frasses med min famiiiilj, mamma bjöd oss allihooop=) på glass också.
Ikväll ska jag försöka hitta på nått kul, men jag är ganska trött så vi får se vad det skulle bli.


:)

Hittade en jättte fin bild på Towa&Julia, ville bara påminna  om hur mkt jag saknar er.
Hör av er någon dag!(L)


Hej fint väder

Hah, just när jag skulle fara till Sara, skulle bada med sara och jonte. börja det åska och regna jättejättejätte mkt, så jag ångrade mig och stannade hemma. Jag och jonna stod i fönstret och hade kul. Sen tycker jag synd om stackars nelly som fick vara ute på balkongen och vara rädd haha..
Men nu kom typ solen igen, och jag och jonna ska baka, hejs

yess.......

Namn - Stina Hedmark
Piercingar - näe :)  bara öra.
Tatueringar - nej :)
längd - 160
Skostorlek - 37-38
Hårfärg -  mörkblond
Vad är du rädd för - mycket
Vem/vilka vet mest om dig? Sandra
Gillar du att tvätta - Nej
Gillar du Berg-och-Dalbana - jaa =D
Vad ska du göra ikväll? Vänner=)
Önskar du att du bodde någon annanstans - nej
Tänker du på självmord - Nej
Tycker andra att du är attraktiv - hah inte vet jag ?
Vilket shampoo använder du - olika
Morgon- eller nattmänniska? olika
Sparare eller slösare? slösare
Har du några homosexuella vänner? ingenaning
Bio eller promenad? bio
Är du kittlig? lite
Rädd för insekter? jaa.
Vad gjorde du kl 8 i morse? sov
Nämn något som gjorde dig glad igår: SARA
Vilka är viktigast för dig? Mina vänner
Snarkar du? nej
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? vetja
Stökigt eller välstädat? olika:)
Vad gör du om du får hicka? springer


Favorit..
Mat -
kyckling
Låt - vetja
Dryck - ramlösa(L)(L)
Film - ingenaining

Har du nånsin..
Gråtit över en pojke -
ja
Gråtit över en flicka - ja
Ljugit för någon - ja
Varit i slagsmål - beropå
Blivit arresterad - nejdå



Antal
Gånger du varit kär -
många
Gånger ditt hjärta brustit - vetja
Hjärtan brustit på grund av dej? - vetja :)?
Personer från grundskolan du har kontakt med -  jag går grundskolan ?
Gånger ditt namn varit med i tidningen -?
Ärr du har på kroppen - 2


Senaste...
Bok du läste -
ån deckare
Personen du fick brev av - banken
Personen du fick sms av - JesperBV<3
Gången hela din familj åt middag tillsammans? -väldigt länge sen
Saken du köpte - kort på vb :)


Vad har du gjort idag - vaknat,
Brukar du svära mycket - nej inte ofta
Hur tidigt stiger du upp - 10..
Gillar du att slåss - näe
Vad är du allergisk mot - inge
Var har du ont - ögat
Använder du hårspray - nej
Favorit serie - Simpson (A)
Håkan Hellström eller The Ark - =O
Gillar du ketchup - som navid säger, ingen korv ingen kechup HAHAHA
Är du glad nu - ja:)
Var du glad igår - ja:)
Varför? - Vetja :D
Vad dansar du till - jag dansar inte
Stockholm är - kul
Göteborg är - kult
Kan du sjunga - Du vill inte höra...
Gillar du att sjunga? Nej
guld eller silver - silver
Spaghetti eller makaroner - Ris:)
Ett land du helsat vill besöka thailand eller hawaii - Båda :)


VEM :
Saknar du-
j&r
Vill du döda - ......:)
Rörde dig sist - nelly
Vill du slå - nåååååån :)
Kysste dig sist - richard
Vill du kittla - ingen
Kramade du sist - nelly
Vill du prata med - Pappa.
Skrek du på sist - Jonna
Vill du vara som - ingen:):)
Sårade dig sist - kanske jesper :)
Vill du bli galet full med - jag galet full? hah den dagen....
Gjorde dig riktigt glad senast - Minnsinte
Ringde du senast - Jonte
är vackrast på jorden - :)


HAR DU :
För många vänner -
kan man ha det?
Förföljelsemani - vad äre? =)
Tvångstankar - ja ibland
Någon annan psykisk sjukdom - nej:)
Någon fysisk sjukdom - nej:)
Någon skada - näe
Färgat håret - ja.
Brutit några ben -nejdå
Egen dator - jaao
Bra självförtroende -nej 
Kysst någon - jao.
Bjudit ut någon - nej
Varit kär - ja
Dumpat någon - ja
Blivit dumpad - ja
Varit otrogen - nej
Lämnat landet - ja
Rymt hemifrån - ja, när jag var 5år och sur...
Tuttat eld på nått - ja
Gjort något olagligt - ja



HUR :
Svarar du i telefonen -
halllåå
Fördriver du tiden - är med folk
Mycket pengar har du - 6kr
Tjänar du pengar - PANT!!:)
Ofta Bäddar du sängen - aldrig
Ofta diskar du - inteofta
Ofta städar du - för ofta
Många stör du dig på - vetja
Ofta träffar du din familj - nästan varje dag..


VÄLJ :
Katt eller hund -
vetja
Vit eller svart - svart
Varmt eller kallt - varmt
Vatten eller land - land
Sex eller kyssar - ?
Telefon eller internet - mobil
Musik eller tystnad - musik
Bok eller film - film
Leva eller dö - leva


match

Jag och jonte kom just när matchen började, duktiga. Efter ett tag träffade vi pontus jonte och johan.
Sunnanå förlorade med ganskamkt:S Men aja, vid 9 var matchen slut och då cyklade jag och jonte hem igen.

Sommarlooov

Sommaren har börjat bra, kommer vara mkt på vb, för jag och sara köpte kort idag :} haha.  Iveckan ska jag jonte och sara och säkert nåfler fara till bergsbyn och köpa glass. gotttt.. Och snart är det ju midsommar, då ska jag följa med Sara och hennes familj osv med deras båt. Längtar, hoppas bara på bra väder =)
Men nu ska jag skynda mig iväg till skolan för att möta jonte, sen ska vi cykla till norrvalla och kolla på Saras match, hon ska stå :}...

hej

Idag har jag varit och bada med Sara(L) vi ångrade oss på morgonen för det var inge fint väder, men sen for vi vid 12 iaf, vi stannade typ till 1? HAHA då cyklade vi hem till jontge och var där ett tag, sen åkte vi med han till hans match och kollade på den, dom förlorade med 6-1 :(.. Sen åkte vi hem till Jonte igen sen cyklade jag hem, nu ska jag möta Jonte 7 sen ska vi cykla till norvalla och se sunnanås match(=


Kvälll

Ikväll har jag varit med Emelie simon och nils, vi gjorde inte så mkt, typ var ute osv :)
Imorgon blir det vb med sara och sandra och kanske fler =D

BADA

JAG SARA OCH EMELIE VAR FÖRST I VITBERGSPOOOOLEN =D ahahh stolta,.. Vi for redan 9 fast dom öppna 10, haha sen kom elias navve och jonte så var vi med dom=) Vid 3 tiden kom molnen och då cyklade vi hem.
Nu har jag duscha, ska snart klä mig sminka mig och fixa håret lite, =)  Skriver nåmer ikväll kanske,.


Fredag

Nu har det börja bli fint väder igen, idag var det rikitgt härligt, fast jag satt inne och såg film hela dagen, tills 7, då for jag till emelie, också kom elias och pg dit, då for vi och mötte navve, sen gick vi till nyckelpigan där vi träffade emil stoffe emma moa osv(= Efter ett tag kom jonte och sara dit, då for jag jonte emelie sara navve elias och pg och var utanför emelie, vid 9 gick vi in och satt vi datorn och såg massa roliga filmer.







Emil är coooool


FÖR HAN KAN FLYGA :)

hejhejhej

Sommaren 2007 bästa som finns..   Hoppas på att sommaren 2008 blir lika bra !

8c

Nästa år blire 9c, och tack för att jag har världens bästa klass :)




SOMMAAAARLOV

Äntligen !!!
Efter våran skolavslutning stannade jag navve jonte och sara och kolla på niornas, för vi skulle vänta på Sandra som var i kören. Sen skulle jag sara sandra joel navve nicke elias och jonte sova i saras lekstuga+ tält !(L) Vi såg film och pratade och åt godis och hade riktigt mys :)



skolavslutning

Nu är jag helt klar, nu väntar jag bara på maten, sen ska jag fara bort till landskyrkan där vi har skolavslutning! Ska även kolla på 9ornas, efter det så blire att fara hem och hämta lite saker, sen sova hos sara med en massa folk, LÄNGTA!
Och nu kom solen också, kan det bli bättre ?=)

heh

1. Vad står de i de 4 sms.et i din inkorg?
ja :) jag slipper ju skolavslutnigen :)

2.Vad står de i de senaste skickade sms?
Hah vilken tid far du :)?

3.Vem är överst på listan över missade samtal?
Mamma

4. Vem är 6.a på listan över mottagna samtal?
Elias

5. Vem är 2.a på listan över uppringda nummer?
Mamma

6.Vad har du som bakgrunds bild?
Nån bild från en film :)

7.Hur mkt batteri har du?
fullt typ

8.Vem är 9 på din kontakt lista?
AlexandraC :)

9. Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen?
Vetja

10. vem är den första på bokstaven G i din kontakt lista?
Gurken

11.Vad heter din mobil , som bluethooth namn?
hej:):)

12.Den bästa låten på din mobil?
har tagit bort alla

13.Den sämsta låten på din mobil?
ingen

14. Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen?
när några killar hoppa studsmatta, hahaha

15. Hur mkt är klockan när du gör detta?
15:28


!!!=D

Då vare snart SOMMARLOOOOOOV=)!!!!!!!

Idag hade vi inget jobbigt på skolan, satt mest bara och prata osv, sen fick vi glass, också är per hemma igen :D :D :D :D och jesper, fast han kom hem i tisdags :D


he

Ska snart till skolan, börja 9 idag, vi har klassdag men jag vet inte riktigt vad vi ska göra.. Just nu sitter jag iaf och smsa med Jesper, känns värt, typ skrivit ":)" sen igår. Och nelly är bakom mig och håller på att riva mitt rum.
Nu ska jag borsta tänderna sen fara, heejs(=


=)

Idag bärjade jag 9, vi såg film med 7c, ett natt på museet, det var kul i början men sen vart man less, haha efter de hade vi lunch men jag var inte ett dugg hungrig. Men iaf skulle navid och emelie ha sanningens ögonblick med mig, jag vann godis :]? Vid 12 cyklade jag med Emelie JOnte och oscar till nordanå, där ksulle 7c och 8c vara och ha lekar osv. Det var inge kul för vi kom sist....... men vi var bäst endå =D Det slutade kring 2, då cykla jag hem med jonte emelie och oscar Igen =)

trååk

ÅTTA DAGENS:
Klädsel: mjukisbyxor linne och kofta
Frisyr: uppsatt och lockigt
Roligaste händelse: skolan :]?
Mat: skolmat
Jobb: inge
Bästa: Klassen &R
Önskning: vetja

SEX VEM:
Sov du hos senast: Richard, med jesper och sandra
Ringde du senast: Mamma.
Ska du träffa imorgon: Klassen och vänner 
Rörde senast vid dig: Nelly
Vill du träffa nu: pappa...
Spelade du senast ett spel med: datorn

FYRA VAD:
Stod det i senaste smset du fick: " Jag står i bilkö utanför piteå"  HAHAH
Ser du fram emot: sommaren
Tänker du om att skaffa barn: oja
Ska du göra nu: vänta på mamma

AA

När jag var klar med min garderob, då satt jag och kolla på tv, då fick jag och Jonna oss hem rejälll överraskning, tänker absolut inte säga vad, ingen komma komma till mig igen då.. HAHAH. Men iaf vågade jag inte sitta vid min dator mer så Jonna fickgå in och stänga av den. Sen har jag snott mammas dator nu. Men snart kommer hon hem. Då ska vi på COOOP=) Sen ska hon hjälpa mig att våga sitta vid min dator igen...

AA

NU BLIR DET ATT STÄDA GARDEROBEN.

Alla 3 :(
Alla kläder ligger mest på golvet nu känns det som.
Men jonna kom nyss in med massa kläder så nu måste jag städa


:)

Idag skulle vi ju ha brännbollsturnering hela skolan, när vi satt och pratade om den så sa rektorn att den var inställd pga vädret.. Men då skulle såklart vårat lag ENDÅ ha brännboll :O ajaa, vi  fick iaf sluta 11, vi skulle egentligen sluta vid halv 3

ok

Hur gammal är du om fem år?

20




Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Kompisar eller familj




Hur lång är du?

160




Vilken är den senaste filmen du sett?

Sova med fienden. Hah=)




Vem ringde du senast?

Jontee




Vem ringde dig senast?

Elias




Hur löd det senaste sms:et du fick?

"orkar vi fara då"




Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Sms




Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda.




När såg du senast din mamma?

Nyss




Vilken ögonfärg har du?

Grön




När vaknade du i dag?

Halv 11




Vilken är din favoritjulsång?

Vetja




Vilken är din favoritplats?

Hemlis




Vilken plats föredrar du minst?

Hemlis




Var tror du att du befinner dig om tio år?

här i skellefteå hahah




Vad skrämde dig om natten som barn?

nått :S




Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Måste ha varit nått igår (A)




Har du stationär eller bärbar dator?

Stationär




Hur många kuddar har du i sängen?

4



Hur många landskap har du bott i?

1




Vilka städer har du bott i?

Skellefteå, umeå och vindeln med pappa




Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Strumpor




Är du social?

Jao..




Vilken är din favoritglass?

Vetinte




Vilken är din favoritefterrätt?

Vetina




Tycker du om kinamat?

Jaa




Tycker du om kaffe?

ne




Vad dricker du till frukost?

ramlösa




Sover du på någon särskild sida?

mage:D




Kan du spela poker?

Ne




Är du en beroendemänniska?

ne




Känner du någon med samma födelsedag som din?

ja, JOEL :D




Vill du ha barn?

Ja




Kan du några andra språk än svenska?

ne, lite engelska:)




Har du någonsin åkt ambulans?

ne




Föredrar du havet eller en bassäng?

bassäng




Vad spenderar du helst pengar på?

shoppa och ha kul




Äger du dyrbara smycken?

ne




Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Simpson(L)




Kan du rulla med tungan?

Vetinte




Vem är den roligaste människan du känner?

vetinte




Sover du med gosedjur?

ne




Vad har du för ringsignal?

ingen:)




Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

det tror jag




Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Min musmatta:)




Flirtar du mycket?

heh




Kan du byta olja på bilen?

hahnej




Har du fått fortkörningsböter någon gång?

oja varje dag.....




Vilken var den senaste boken du läste?

nån deckare




Läser du dagstidningen?

Ibland:)




Prenumerera du på någon veckotidning?

ne




Dansar du i bilen?

ój jag bruka ha disco i bilen?




Vilken radiostation lyssnade du till senast?

minnsinte:S




Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Min NOläxa




När var du i kyrkan senast?

I hemavan, fast det var ingemn riktig kyrka



Hur länge har du campat som längst i ett tält?

typ 1 ;D




Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Mamma!


okok

Tio första:
Första bästa kompis:
Amanda
Första bil: ingen:)
Första kärleken: Minnsinte (A)
Första husdjur: kajsakanin
Första semester: Grekland
Första jobb: vetja
Första köpta skiva: minnej 
Första riktiga kärlek:
p
Första piercing: öraat
Första konsert: Vetja

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: ingen
Sista bilfärd: Med emelie till solbacken? ett tag sen :]
Sista filmen du såg: EVA OCH ADAM
Sista ringda telefonsamtal: Pappa
Sista bubbelbadet; vetja
Sista spelade cd: vetja
Sista kyss: För 30 min sen
Sista gången : va?
Sista måltiden: macka:]

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Ja
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja
Haft ett one night stand? e
Busringt till nån? alltid

Sju saker du älskar att ha på dig:
1. Mjukisbyxor
2. Tjocktröjaa
3. Linne
4. Underkläder
5. Jeans
6.
7.


Sex saker du gjort idag:
1. Varit med Jesper och Richard<3
2. Sett Eva och adam
3. Sovit
4. Ätit
5. Varit med sandra
6. Smsa

Fem favoritsaker:
1. dator
2. Vänner
3. mobil
4. Gott
5. ...............

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Sandra cheikho
2.
3.
4.


Tre val:
Svart eller vit?
Olika
Sommar eller vinter? Båda
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör:
1.
2.

En sak du ångrar:
1. Hemlis

<3

Idag har jag cykla mktmktmkt, efterskolan for jag och sandra hem till hon, sen tillmig igen. HAHA.
Sen var hon hos mig till typ 6 då hon hade match, då kom jesper och richard till mig. Vi såg eva och adam osv=)!!<3


Ikväll

Vid 4 gick jag och mötte sara, vi kollade på deras träning, mitt i träningen gick vi till lekparken och pratade lite med jonte navve elias richard och joppe, sen gick vi tillbaka. Sen följde sandra mig hem och åt osv, sen kom emelie och richard hit. Vi såg eva och adaaaam och hade mysigt =D

oja

namn - Stina

födelsedag - 28 april

hemstad - Skellefteå

ögonfärg - grön

hårfärg - mörkblont

längd - 160cm

högerhänt/vänsterhänt - Höger

värsta ovanor - veta

stjärntecken - oxe

skostorlek - 37/38

är dina föräldrar skilda - Ja

skor idag - Ingaskor

svagheter - vetaj

rädslor - djur

mål för året - spara pengar

mest använda fras på msn - oja

det första du tänker på när du vaknar - mkt:)

bästa kännetecken - vetinte

mest saknade minnet - många minnen

färg - svart,röd

mat - kyckling

sport - innebandy

djur - kanin

glass - vetja

affär - vetja

sallad - morot(L)

skådespelare - vetja

nummer - 18

årstid - sommar, vinter

parfym - god=)



VÄNNER OCH LIVET

vad vill du bli när du blir stor - Vetinte

hur vill du dö - sömnen

vem av dina vänner är mest lik dig - Vetinte

vem är mest högljudd - sandra

vem får dig mest att skratta - Många

vem har du känt längst - Amanda, axel, august.

vem är blygast - ....

när grät du mest - 2005

bästa känslan - lycklig kärlek

värsta känslan - Sorg

vart vill du bo i framtiden - Skellefteå :]?

om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Det mesta

hur länge tror du att du kommer leva - Länge hoppas jag


HAR DU NÅNSIN

moonat nån - Nej

blivit dissad - ja

rymt hemifrån - ja

skolkat - ja

tänk på självmord - inte så mkt att jag vill ta självmord

sovit utomhus - jaa:)

gråtit i skolan -  många gånger

spytt i skolan - ne

velat bli modell - ne

varit otrogen - ne

gjort något dumt som du skrattar åt idag - Ja

sett en död människa - ja.

druckit alkohol - ne

använt droger - nje

ätit sushi - ne

varit på scen - Jaa

snattat - Jaa

retats - Jaa

blivit nerslagen - nej...


DU

svär - inte ofta

sjunger bra - onej

duschar dagligen - Ja

vill gå på högskola/universitet - Ja

vill gifta dig - Kanske

tror på dig själv - ibkand

tycker att du är attraktiv - näe

kommer överens med dina föräldrar - Ibland

gillar åska - mysigt

spelar något instrument - nejdå

äger en ipod -nej, men min 100år gamla Mp3 (L)(L)(L)

sover med gosedjur - Nej

sjunger i duschen - ne


THIS OR THAT

pepsi/cola - Cola

mc donald's/burger king - McDonalds

choklad/vanilj - Choklad

jordgubbar/blåbär - Jordgubbar

kött/veg - Kött

Tv/film - Båda

gitarr/trummor - gitarr

adidas/nike - vetinte

kakor/paj - Kaka


KAN DU

gå ner i splitt - ne

skriva med båda händerna - ne

blåsa en bubbla - Ja :)

rulla din tunga i en cirkel - vetine

nudda näsan med tungan - ne

dansa - berorpå vad

äta vad du vill utan att oroa dig - hehhe:]


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

du pratade i telefon med - haha typ elias?
du msn:ade med - Emelie  elias & joel

du kramade - richard påskolan hah? annars nelly :)

du skällde på - Mamma eller nelly

du sportade med - några roliga personer

SENAST DU

skrattade - nyss

grät - några dagar sen:)

filmen du såg - EVA OCH ADAM(L)

tuggade tuggummi - minnainte

drog ett skämt -  nyss

sjöng en sång - minnsinte


VAR ÄR DU?

vad ser man utanför ditt fönster - Sunnanåskolan och en parkering

lyssnar du på musik nu - jaa

vad har du på dig - En gul stor ful tröja:]


RANDOM

vilket land skulle du vilja besöka - norge :]:]:]

hur många plattor äger du - ?

hur många kuddar sover du med - 4

dricker du mjölk - nej

person du hatar mest - nämner INGA namn

vilket är det värsta vädret - olika

lekte du med barbie som liten - minnsint

i hur många ämnen har du ig - 4


=))

Hann typ inte skriva nått igår, men jag var iaf på stan med sandra. Jag hittade en skolavslutnigsklännig, ´haha en röd, jag kommer sticka ut :O? sen köte jag 2 linnen en bh och en vanlig tröja, örhöngen och hårband, och hårfärg. Sen macka på subway (L)  Nu är mina pengar HELT slut. Men efter det for jag och sandra hem till mig, vi färgade mitt hår osv, sen for hon hem och åt sn kom hon tillbaka. Först satt vi och dryga vid datorn, sen började vi backa, vi bakade nått jättekonstigt. men det vart gott :] men mitt i bakningen kom vi på att vi var tvungna att hinna på coop, så jag tiggde lite pengar av mamma också cyklade vi iväg till coop, köpte glass osv. Påvägen hem mötta vi Emelie och Yaoska, dom berättade en ganska skojjig grej :] Men jag nämner inte vad.
Men vi bakade iaf klart och satt vid datorn, sen la vi oss och såg eva och adam<3<3<3<3 sen somnade vi :)

BÄST


Ikväll

Ikväll har jag varit med Richard Sandra Elias och Emelie, vi såg simpson ett tag, sen såg vi en jättejätte bra film :)
 

haha

TÖNT

du har glasögon ( )

du har tandställning ( )

du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna ( )

du gör dina läxor ( )

du har aldrig skolkat ( )

du har aldrig behövt göra om ett prov ( )

du känner dig ofta ensam ( )

du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ( )

du har blivit kallad tönt ( )

RESULTAT: 0


FJORTIS

du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag ( )

du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag ( )

du röker/tjuvröker ( )

du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn ( )

du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl ( )

du håller nästan alltid på med din mobil (x)

du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag ( )

du brukar andvända klackskor ( )

du lyssnar mest på r'n'b och reggae ( )

du dricker ofta alkohol ( )

du har blivit kallad fjortis (x)

RESULTAT: 2


EMO

du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( )

du har nästan alltid svarta kläder (x)

du sminkar dig med kajal/eyeliner ( )

du har svart hår och snedlugg ( )

du har vans eller converse ( )

du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )

du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f ( )

du skär dig ( )

du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik ( )

du har blivit kallad emo ( )

RESULTAT: 1


BITCH

du skriker på folk du inte känner ( )

du ger ofta folk "bitchblickar" ( )

du har någon gång hotat någon (x)

du har någon gång slagit ner någon ( )

du bråkar ofta med folk ( )

du är lättirriterad (x)

du är väldigt envis ( )

du är alltid den som "vinner" i bråk ( )

du är ofta i slagsmål ( )

du har blivit kallad bitch ( )

RESULTAT: 2


RIKEMANSBARN

du shoppar varje dag ( )

du äger saker från d&g, gucci eller dior ( )

du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma månad ( )

din garderob är alltid proppfull ( )

du har mer är 5 par skor (x)

dina föräldrar ger dig ofta pengar utan andledning ( )

du får ditt studiebidrag ( )

du har eget bankomatkort (x)

i ditt rum finns både dator och tv ( )

du tackar inte ens när du får pengar längre ( )

du har blivet kallad rikemansbarn ( )

RESULTAT: 2


TJOHO

jag och sandra vaknade vid 11 idag, JÄTTE besvikna för att bvi inte kunde fara och bada pga det dåliga värderet. hehe not.
Men ist rindge vi Elias som var med richard, så dom kom till mig då såg vi bert, sen for jag richard och sandra på coop och elias hem, sen for vi hem till mig igen och såg step up<3<3<3 .

idag

Idag var jag i skolan, hade idrott på morgonen, för varmt för mig, sen svenska, vi hade nått prov som gick ganska bra, sen lunch sen matte ett tag.Sen hade vi hål på våran NO lärare var borta, sem såg vi film i 20 min sen slutade vi vid halv3, härligdaag=)
Jag for på coop med jonte sandra och sara, sen for jag och sandra hem till mig, sen for vi och bada i falket.
Senare på kvällen var vi med några, fast vi dissade dom efter ett tag och for och var med simon och nils, vi var i hans stuga och blev uupppätna av myggor, trevligttrevligt... =)


SOOOL

Ennu en skön dag hemma, vaknade kring 10 halv 11, då låg jag och jonna ute och sola till typ 2, då gick jag in och duschade osv, sen gick jag ut igen och var ute med nelly, gick in och åt sen ut igen, senare på kvällen träffade jag richard och jesper och pratade med dom några minuter, sen gick jag vidare hem.
Imorgon blire tillbaka i skolan igen, tror jag iaf. Känner ingen pepp...

idag

låg ute och solade hela förmiddagen typ, sen var jag ute och gick vid 2-3 tiden, träfafde ander då också =)
Sen var jag ute med nelly, vid5 tiden cyklade jag in till stan och träffa jonte och sandra, jag och sandra cyklade ut till kyrkholmen och var med elias och navve, sen kom jonte och sara dit, då badade Jonte och elias. Sen for jag hem, på coop med mamma osv(=


jaj

Nu har jag nyss vakna, jonna håller på att baka för vi ska snart ut och sola och äta litegott=) men först måsta jag plugga lite. Ska skiva nått i NO som jag måste lämna in så fort som möjligt. Annars vet jag inte vad som händer idag, kanske vara med någon senare ikväll, eller när skolan sluta.

hejhej

Nu kom jag just hem från jesper, ska snart göra mig klar och sova, jag måste försöka sova lite tidigare nu, fast jag har blivit jätteduktig på att stiga upp på morgon =D
Men nu är det inte många dagar kvar i skolan, bara att stå ut


..

Man kan inte alltid vara lycklig, hur skulle livet se ut då?
För att livet ska gå vidare måste man även ha sina motgångar.
Så ta allt som det kommer och lev med det !


hejhej

Idag var det verkligen varmt... fast ingen sol? Jag var iaf med emelie på dagen, vi var med emil och alle ett tag, sen for vi till solbacken med hennes föräldrar och fick glasss=) Sen for vi hem till emelie, jag for vid halv 4 då sandra och sara kom till mig och vi for till dallas, sen kom elias navve och jonte till dallas, då cyklade vi till myckle för sandra och sara hade match.

Det känns som sommarlovet redan börja, fast imorgon äre skola igen :(


RSS 2.0