hockey

Idag harja varit på stan med elsa, köpte en tröja och åt på subway, sen när jag kom hem duschade jag osv, sen for vi ochhämta Matilda, sen for vi på hockey, där träffade vi julia, sen kom filip och linus, sen sandra ebba maja och emelia. vi stod med dom hela matchen, ochja, jag hängde inte med så mkt förutom i slutet då det vart massa slagdmål :] OCH NU ÄR AIK SERIELEDARE =D för första gången på typ 27år.

haha

Igår somnade jag och Sara ganska tidigt, fast endå lyckades vi sova till 2 idag. När vi vaknade åt vi, godis mackor och kladdkaka, Hahah smala.. Sen skulle sara hem, och jag ska snart hämta nelly på dagis. Sen ikväl tror jag att jag ska fara och kollapå våran träning. Har fortfarande onti nacken och huvet så jag kan inte vara med :/

hockey

Idag vid 8 cyklade jag och sara till nordanå, där lyssnade hela skolan på mietek grocher. Han var jättebra och det var jätte hemskt. efter det for jag till skolan och åt, sen for jag hem orkade inte stanna. Och bakade en fin kladdkaka. sen kom sara hit, vi åt glass och kladdkaka sen for vi och kollade på 95ornas träning, sen for vi på max, då kom elsa och prata med oss ett tag, sen cyklade jag och sara vidare till hockeyn, där träffade vi matilda julia sandra och ebba och stod meddom, sen i andra träffade vi filip och linus med=) Aik förlorade i förlängningen :(:(. menmen efter hockeyn for jag och sara på karamelltåget och köpte lite saker, sen for vi hem till mig och åt och såg eva och adam, och ddet gör vi nu med och nu ska vi sova för vi ska vakna halv 5och se en hemsk sak..... :]

hej

jag och sara for och kollade på våran träning, sen fro jag hem och åt, sen kom sara hit, vi såg eva och adam, och gjorde en fin säng åt sara(A). Imorgon ska vi lyssna grocher, på nordanå med skolan. efter det ska jag typ hem och vila, sen ska jag och sara på hockey, sen ska hon sova här=)

:(

Igår var jag jättetrött och typ låg och sov hela dagen, sen skullejag fara och träffa Sara i stan vid halv4, när jag kom dit stod jag och prata med hon och matilda ett tag, sen började jag bli yr och gick och satt mig, sen börja jag må illa och skulle gå ut och ta luft, jag hann inte gå långt då vart jag jätte yr sen vart allt svart sen vaknade jag på golvet :( jag slog huvet jätte hårt och fick fara in på akuten, jag låg där i typ 4 timmar, sen fick jag fara hem, dom kom aldrig fram till varför jag svimmade..  Men nu har jag iaf feber osv, jätte ont i huvet och nacken, har världens största bula typ.. Men idag vid 11 kom sara hit och vi gjorde fiskpinnar, sen följde jag med hon tillbaka till skolan och stannade där ett tag. Nu ska jag vila och föesöka bli frisk igen :)

Match

Igår hade jag match, den slutade 5-5, jag ramlade och slog knät ennu mer och skrapade upp handen typ :(. Menmen efter matchen for jag hem och duscha osv, sen for jag på coop, på kvällen var jag med emelie, sen kom richard, sen elias och rasmus, då for richard. Vi såg film typ hela kvällen, vi såg säg att du älskar mi=D sen gick vi ut och träffade joppe casper och någon. Vi pratade lite med dom sen for jag och emelie hem till mig, vi låg typ och pratade till 1, sen somnade vi =) 


spööökstig

Skola som vanligt idag, slutade 3, då for jag hem, sen for jag och mamma på max=) Vid 6 tiden for jag och mötte elsa på coop, sen for vi på disco för 5or till 7or, vi gick in vid halv 7 ,coh 7 var det insläpp. Det var sunnanåF94 som hade det. Vi var där tills typ halv 8, då for vi till söder, där vare massa folk och vi gick upp till skogen för att gå spöksitgen, jag gick med elsa och simon,domvar jättejätte rädda :$ simon drog i mig så jag ramlade och gjorde illa knät :(. Ajamen efter den for jag och elsa till discot igen, men vi stannade inte så länge utan för till söder med simon och marcus, där träffade vi filip isaksandra emma melinda osvosv, sen for jag marcus simon filip osv några tillbaka till discot och var där inne tills det slutade =) 

aaa

Ikväll har jag varit på söder, före for jag och elsa på coop, sen på söder träffa vi marcus navve sandra jonte osvosv, sen cyklade jag hem med filip och marcus etttag=)
Imorgon är det fredag först ska jag vara med elsa sen på kvällen äre spökstiiiig ::D:D:D på söder, längtar, vi kommer dö, som ville ha allas mobilnummer om någon skulle försvinna :$


SKola

Idag började vi 5över 9, jag vaknade 7 ovch gjorde mig klar, när jag endå var klar kunde jag ju sova lite till, såklar försov jag mig.. Menmen dagen gick bra, vi såg film på engelskan, jag har inte fattat nått av den filmen, den är jätekonstig:S sen hade vi hk, då fick vi äta jättemycket och behövde typ inte göra nått..
Efterskolan for jag hem och låg i soffan typ till 7m ådk om sara och hämtade mig sen for vi och tränade, =) På träningen gick det endå ovanligt bra,.


Söder

Efter skolan for jag sara och oscar hem till mig, vi satt och såg film, sen gick vi och hämtade nelly på dagis, sen for oscar hem. Då gjorde jag och sara fiskpinnar till jag hon och nelly :]. Sen for vi till sara sen på söder. Och jag robin och sara for på coop och köpte litesaker. Sen vid 8 for sara, då var jag med elsa robin marcus osvosv=)


håål

VI har lunch nu, ganska lång lunch, och eftersom alla andra har lektioner för vi har världens senaste lunch är det lika bra att fara hem. Efter skolan ska jag vara med Sara och Oscar, fåse vadvi hittar på =D

ii

Idag hann vi typ ha 10 min svenska, sen skulle hela skolan till atorpskolan och lyssna på någon musiksak, det var jättebra och det var en jättesnygg killesom var med:D:D:D. Senare fikade vi på engelskan och såg film, sen fick vi våra omdömmen osv, sen stannade jag på skolan med amanda marcus benne och petter ett tag. Nu har jag varit och träna, det gick väl sådär, efter träningen for jag ochsara och köpte godis :]

skolan

Har just vaknat och hunnit göra mig klar, nu sitter jag och väntar på Jennifer, sen ska vi till skolan. Nu på onsdag tror jag det är vi ska och lyssna på gymnasiesaker på kaplan. Blir väl kul, men jag har väldigt svårt att veta vad jag vill gå :S




Jag saknar dig enormt mycket.

BILDEER

Eftersom jag inte har min egen datorn då finns det inge bilder, så min nästan blogg utan bilder blir en blogg med ennu mindre bilder.

;*

jaa

Idag vaknade jag och Sara vid halv 10, då gjorde vi oss klara sen gickv i till pontus och åkte med han till skelleftehamn och kollade på matchen, sen kom mamma och hämta oss, när jag kom hem gjorde jag läxan bakade kladdkaka och städade mitt rum. Nu ska jag duscha och sen äta, ikväll ska jag kanske vara med Marcus, annars blire sara =)<3

hej

nu är jag med sara vi ska kolla i skolkatalogenl, efter ensak.. Sen imorgon ska vi upp och se match. typ 11 på örjans, falken mot ibsP95.
GOTNATT:D:D:D

z

igårkväll var jag på pan med massa, det var väl sådär.. :)
Idag hade vi match på morgonen men jag skulle inte vara med så jag sov, tills våran nästa match börja som jag for och kollade på, efter den var jag barnvakt åt nelly. Sen for jag på hockey, med pontus amanda oscar och alle =)

jeh

Igår var jag på skolan, vi fick sluta typ 3, då for jag hem och bakade :$ sen kom sara hit, vi såg film, sen vid 8 kom stina och amanda också, men sen for alla vid 9.

Idag på skolan såg vi american history x den var jättebra, började typ gråta.... Menmen vi såg den hela son och halva svenskan så vi slapp lite :}

Och igår gick min dator sönder </3 Nu måste jag ha mammas i 2 veckor typ.


Hej

Idag slutade vi 20över 11, då for jag och sara hem till mig och gjorde mat, och åt hur mycket glass som helst, sen såg vi sandor slash ida, då kom elias och såg medoss, sen när filmen var slut for dom, då år jag osv sen kom marcus och simon hit, vi gjorde inte så mycket.
nu ska jag göra fysikläxa och sova.

hhejj

Igårhann jag inte skriva trorjag,men jag hade iaf träning och på kvällen gjorde jag intemkt.  Idag var jag på skolan somvanligt, men det sög för jag mådde jätteilla hela dagen, efter skolan fo rjag och amanda och kollade på 95ornas träning. Efter den for jag hem och åt, se följde jag mamma på coop. Sen kom simon och marcus hit, vi satt typ och såg film hela kvällen, nu harom farit=)

Visste du att

Jag tror på det övernaturliga och är jätterädd för spöken
och att jag hatar djur jätte mycket, djur av alla sorter.

Match

Idag hade vi match, förlora med 8-1 weiii. men jag spelade inte, jag for typ 30 min före, skule till farfar han fyller år, där var jag med Elina.
När jag kom hem kom sara hit, vi såg film och var jättejätte rädda men mitt i filmen kom Elias jesper richard rasmus mathilda och madde, då vart det inte lika hemskt.. Vi gick ut också träffade vi marcus simon och robert, då dissade vi alla andra och gick in till mig.

HAHAHA MITT SÄNGBEN BRAKADE :$


:)

Idag vaknade jag och sara vid 11, då gjorde vi oss klara och cyklade till farmor, är var pappa marielle osv, då följde vi dom och kollade på entv, sen skjutsade pappa mig och sara till hockeyn, där träffade vi pontus matilda alle oscar marcus simon matte adrian osvosv. Efter hockey gick vi och hämtade cyklarna hos farmor, sen for vi hem till mig, då kom marcus och simon, sen kom elias och rasmus med, vi såg typ film hela kvällen, nuhar alla farit utom  sara och elias. när elias far ska jag och sara se björnbröder =D

kväll

Ikväll har jag varit med Sara Alle Elias och Rasmus, vi såg tv, sen var vi ute och busade på, träffade bulan och 2tilloch var på coop. Sen for rasmus, då gick vi andra in och såg film hos mig, nu har dom farit och jag och sara äter kladdkaka och chips och kolla i skolkatalogen, snart ska vi se björnbröder och sova..
Imorgon blire sara och hockey, och vänner på kvällen

hoojj

Igårkväll var jag på hockey med Amanda Pg Oscar Marcus Alle Simon osv, också träffade vi bulan som det var ett tag sen jag såg=D typ förrahockeyn...menmen idag har jag varit på skolan, det var jobbigt somvanligt, vi slutatde 3, då for jag hem och gjorde kladdkaka, och nu ska jag och mamma på max och äta, sen ikväll ska jag vara med Sara och några :)

hej

Jag och sara cyklade till träningen i regnet igår... När vi kom dit träffade vi marcusW och simon som skulle kolla på träningen. Men jag tränade inte för jag började som vanligt må illa (?) så jag sa tt och kolla med dom, efter träningen cyklade jag merom hem, och vi stannade på det vanliga stället och stod och prata i typ 30 min. Sen for jag hem och sov.

Idag for jag till skolan, men efter lunch började jagmå jätte illa så jag for hem. Nu ska jag skriva min novell =)


A

Igår var jag med Matilda, vi var ute hela kvällen och gjorde lite saker.
Idag var det spanardag på skolan, det var intekul. När vi skulle gå till sunnanåskolan orkade jag inte följa, så jjag satt på skolan i en timme och kolla på vad dom andra gjorde=) också har jag ju ingen cyklen så jonas fick skjutsa mig hem=)
Nu har jag snart träning, känner ingen pepp för jag är typ sjuk :/ Men vi har första matchen på söndag, hoppas jag ska spela då =D också fyller farfar år då så vi ska dit och äta osvosv..


hoojjj

jag orka inte lägga in någtra bilder från boden nu, det kommer senare i veckan. Men det ägde iaf där, färutom att jag mådde illa lite dåochdå... Och grattis till P95 som kom 2a<3 :)  Kaget åt på max efteråt, och sen åkyte jag hem med sara, när jag kom hem gjorde jag inte mycke, jag och mamma for på max igen, sen sov jag.

Idag har jag varit på skolan, efterskolan gick jag hem och såg tv osv, sen kom matilda hit, då for vi ut och chillade hela kvällen.

:D :D :D

första matchen
skellefteå ibs - öviks 94
5-1
andra matchen
skellefteå ibs - ankarsvik
1-2
tredje matchen
skellefteå ibs - öviks 95
8-1
fjärde matchen
skellefteå ibs - umeå ik
3-6

SEMI
skellefteå ibs - ankarsvik
4-2

FINAL
SKELLEFTEÅ IBS - UMEÅ IK
1-1
SUDDEN
EN SEK KVAR GÖR VIICKY 2-1

GLÄDJEN VAR OBESKRIVLIG :D:D:D:D

NORRLANDSMÄSTARE FAN VAD HÄRLIGT :D

aaa

igår var jag på hockey med elsa oscar och n¨ågon till.
NU är jag med sara och vi ska snart till boden till norrlands :D:D :D :D: D:D:D:D
PEPPA.

ring och smsa 0706518413=)

aaa

har inte skrivit på ett tag nu, men i tisdags var jag och elsa och kollade på killarnas match, sen i går hade vi match, vi spelade jättebra med förlorade med 2-4. Idag har jag varit på skolan somvanligt, efterskolan cyklade jag elsa och sara till ica kvantum och köpte godis, 1kg, det var 2.90 =D =D
Imorgon slutar jag 12, klockan 2 far innebandylaget till norrland i boden :D:D vi kommer bo brevid p95 =) det kommer bli jätte luö. Hoppas jag iaf..

RSS 2.0