Så är det

jag kommer inte skriva på länge, jag har ingen ork lämgre, och det finns inget jag kan skriva längre, alla lägger sigi för mycket.

Jaa

Hann inte skriva igår, men på dagen vr jag hemma och gjorde ingenting, senare på kvällen for jag och tobbe på söder, men han for hem, när söder stängde for jag viktor axel och filip ut, vi satt ute och pratade osvosv sen for jag hem och sov.

hEEJ

Sitter och vänta på axel och viktor som ska komma förbi sen ska vi cykla in till stan och ta bussen till elina. är där hela dagen oh ikväll ska jag träna, så det blir nog inte så mkt skrivande från mig.

Hhaa

Den här dagen har varit jätte lång.. Efter stan duschade jag osv senvid 12 kom viktor hit, vi snackade, såg film satt vid datorn osv, vid halv5 gick vi över till tim och var medhan och petter, sen vid 5 for vi hem.

Nu ikväll har jag städa, mitt i alltihop höll någon på att kasta sönder min ruta(?) då kolla ja ut då stid robert filip viktor och anthon därute, pratade med dom ett tag sen fortsatte jag. Nu ska ja göra klart allt sen lägga mig och se film och smsa.

Godmorgon..

..Eller inte, vaknade 8. Tog bussen in till stan 8.50, gick och träffa en person och fixa lite saker sen gick jag hem. Kom hem för ett tag sen och nu hade jag tänkt ställa mig i duchen, sen idag ska jag antingen städa eller om någon rolig person villhitta på nått så gör jag gärna det.

Nu

Också har det hunnit komma snö.




En som kan stå längelänge och kolla på snön.


haha

OKej. jag gav upp bloggandet ett tag, har inte haft lust eller ork.
Men nu har vi lov iaf. Och idag har jag varit med Viktor och Filip.
For och åt tacos hos tobbe, sen skjutsade dom hem mig igen för tobbe skulle någonstans. Nu ska jag se wallander med mamma sen sitta vid datorn resten av natten.
Få se hur mkt jag kommer blogga..

aa

Skola idag igen, vi hade någon engelskadag, inte det roligaste jag gjort i skolan precis.. Men resten av veckan är tema vecka, bli nog skoj. Efter skolan var jag iaf med robet viktor och filip ett tag, vi gjorde inte så mkt.
På kvällen for jag på söder, träffade macke viktor simon jonas fiip robert osv. Vid 9 kom tobbe och hans pappa och hämtade mig, så ar jag hos tobbe till 10<3
Men nu ska jasova

Söndag

Ligger med datorn i knät och se wallader, mys. Idag vaknade jag iaf upp med tobbe, vi såg film sen for han typ dirr. Gjorde inte mycket på dagen. Men vid 4 kom filip viktor och robert hit, var med dom till 5 då jag cyklade till tobbe och fick middag och tårta :] for hem vid 7 och gjorde saker, nu ska jag fortsätta se.


Söndag

Ligger med datorn i knät och se wallader, mys. Idag vaknade jag iaf upp med tobbe, vi såg film sen for han typ dirr. Gjorde inte mycket på dagen. Men vid 4 kom filip viktor och robert hit, var med dom till 5 då jag cyklade till tobbe och fick middag och tårta :] for hem vid 7 och gjorde saker, nu ska jag fortsätta se.


ja

Orkar verkligen inte skriva nu, ingen pepp på de...

Sammafattar gårdagen iaf

Skola > hem och göra mig klar > Söder > Hemtill tobbe med han alle och vicky > Sova hos tobbe.  

Paa

Skola idag, hade en dålig dag från början, fick mig inte upp, när tobbe kom till mig var jag inte ens lite klar, kom försent osvosv,, på lunchen vart det slagsmål på skolan, jag satt typ en meter ifrån så jag var typ rädd:] sen mesig som jag är spang ja och sa till läraresom vart typ helt galna (A) Aja men det löste sif iaf, eller kanske inte, dom slogs efter 40 min igen(?)
Menmen jag behövde inte stanna på skolan hela dagen, mamma kom och hämtade mig, och nu ska jag duscha packa ihop lite saker till ikväll sen väänta på tobbe, vi ska på söder och äta glass sen ska vi till han så sover jag där. Och imorgon skulle vi kolla på nått på stan, så detbli dålig uppdatering från mig om ja inte sätter mig vid hals dator.



hatar höst

oja

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste för första ggn?
ja, trorde
2. Har du sett din bästa vän gråta?
Ja, eller bero påvem
3. Säg tre namn du lyssnar till.
Stina, hedich, och dudär, haha
4. Vad åt du senast?
Godis.
5. Har du fått någon komplimang idag?
ja
6. Har du varit med i en rättegång?
nej, eller kollat på några
7. Är du polare med grannarna?
Nej
8. Vilka språk pratar din mamma?
svenska
9. Vilka länder har du bott i?
sverige
10. Senaste piercingen?
öronen
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
kanske i sundsvall? nej jag vet inte.
12. Gay?
nej
13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
nej
14. Har du äggat någon?
nä:]
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
nej
17. Har du varit på stranden?
ja
18. Har du haft en stalker?
nej
19. Minns du dina/din musiklärares namn?
ja?
20. Hur bra är din syn?
notgood.
21. Har du varit på ett party?
jag har party hela tiden?
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
ja, vad mer kan hända att jag dör.
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din syster?
bero på vem DU är
24. Har du varit utomlands?
ja
25. Har du sett din bästa vän naken?
 ja
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
har typ aldrig varit på nått:(
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Nej.
28. Var är dina syskon just nu?
jadu, 1 befinner sig på psyket(?) därikring, dom 4 andra har jag ingenaning om.
29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
hahaha det vill du allt veta
30. Vem ringde dig senast?
Tobbe
31. Vilken tid gick du upp imorse?
8
32. Vad ska du göra i helgen?
vänner
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Alltså jag vet inte, sj? :)
34. När var du riktigt sjuk senast?
förra veckan
35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
Det vill du alltveta :]
36. Vad finns i din bakficka?
inget:(
37. Har du färglinser?
nej
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov, kanske drömde?
39. Vad är det första du gör på morgonen?
Kolla på min mobil;$
40. Vad ska du göra efter det här?
Se fiiiilm!!!

Puss

Är suuur nu, kan inte läsa bloggar :(.
Skolan slutade 12 idag, då var jamed viktor efetrdet gjorde jag bort lite saker. sen for jag och var med tobbe. När jag kom hem åt jag sen for jag påpå hockey med julia och emma, vi stod med jonas erik osvosv, eller vi satt. Cyklade hem själv i det mörka sen...
Men nu ska jag lägga mig och se simpson, världens bästa program, lova(L)(L)(L)


heeej

For på söder med tobbe ett tag, men han for typ efter en timme, då for jag på coop med Julia petter erik jonas och naviiid. Sen gick vi tillbaka på söder och satt och snacka typ resten av kvällen, sen for ja hem med erik och jonas, erik skjutsa mig hela vägen för jag hade fptt punka :( :(
men nu ska jag lägga mig och se wallander, sen sova. Har en lektion imorgon, sen hål i 2 timmar.. sen en lektion till i 40 min sen slutar hela skolan. Då ska jag va mevänner.

hahaha

Jag: Mamma? får jag ta hål i naveln?
Mamma: Ja, men du får betala själv
Jag: Okej men jag skojade.. Men i ögonbrynet då?
Mamma: jaa om det vill de så.
Jag: Men om jag kommer med hål i hela ansiktet skulle inte du skämas då?
Mamma: hahahahhaa nej? ditt val

coolmamma.....


Skola

Hatar onsdagar på skolan, menmen ska inte klaga inget tar fredag, 7 lektioner med 5 min rast mellan allt (Y)
Mennu ska jag plugga matte och peppa prov.


 
Världens bästa unge :]

Jao

kan berätta lite om min kväll nu, vid 6 kom viktor hit, han stannade till 8 då for jag på söder, där träffa jag bla simon erik jonas navve tim jonte osv. Vi satt i köket och bakade, eller tim bakade. Sen åt vi:$
Vid halv 10 cyklade ja hem med erik simon och jonas. Nu ska jag ta mig nått att äta sen blir det sängen för mig.

Skola

Skoldagen rullade på som vanligt, höll på somna första lekitonen. Sen fick jag veta att jag ska göra matteprovet på fredag, så nu blir det att plugga.
På luchen bjöd tobbe mig på sibylla, tack<3
Men ikväll har jag träning på kaplan, trorinte jag ska träna eftersom jag just blivit frisk och igår på söder slog jag foten... Men nu ska jag hjälpa mamma att fixa Jonnas kläder som mamma varit och hämta upp överallt i stan, hoppas jag hitta nått fint som jag kan ta :$

 i brist på annat ahaa.


Haaa

var på söder ikväll, träffade bla macke&simon som jag snackade lite med där osv, men efter ett tag for jag och träffade tobbe, vi paratade ett tag sen for jag hem och såg csi med mamma. Men nu ska jag sova och se film och smsa OCH lösa kosrord :]


 Mobba mig inte

Så kan det gå när man är sjuk



MYYYYYYYYYYS

haha

Kom hen från skolan för ett tag sen, eller 2 timmar sen. Inte världens bästa dag om man säger så... Nu sitter jag iaf hemma och vänta på mamma så ska vi fara på coop (?) om jag har tur.
Ikväll blir det antingen att vara hemma eller ut och hitta på nått, är inte på världens bästa humör såvi får se hur det bli med det.


Kul liv

For på stan idag, skulle köpa en halsduk och vantar och mössa:] men det blev inte som planerat, kom hem med en tröja och massvis med smycken, fick gå in på lagret på glitter och typ plocka vad jag ville ha(?) 75% på allt.
Nu ska jag duscha och ta mig någon mat, sen ikväll hoppas jag på att tobbe kommer hit och gör mig sällskap framför teven, blimys.
Imorogn är det skola, hur sjuk jag än är så far jag endå. Vi har teknikprov(?) tror jag. Det ska nog funka, sen tror jag dom hade matteprov förra veckan, sen har jag missa nått soläx sak jag skulle göra. Och en massa så det blir att plugga hela veckan.

A

Blev hockey för min del idag trevligt, skellefteå vann (Y)
Sen hem och se film med mamma hela kvällen, mmindre trevligt, ookej ska inte vara dum. Men tobbe är utei skogen, Tycker han borde vara här med mig (?)
Har typ börja blisjuk igen, har hur ont i halsen som helst och ont i kroppen, hoppas jag kan fara till skolan iveckan !!!


Lördag

Nu blir det duschen, sen hockey, stan (?) nått iaf.
Sen fåvi se vad som händer till kvällen.


jaaa

Igårkv'll cyklade jag till söder med tobbe vid halv7, där var adheel jeppe navve rasmus och matilda, vi fick skjuts upp till loftet för dom skulle spela där, vi hade trevligt och en hel övervåniing för oss själva (?) haha men vid 9 började jag må dåligt så mamma kom och hämtade mig och tobbe och skjutsade oss till söder, där ifrån cyklade vi hem till mig och såg film tilltp halv 12, då for tobbe hhem.

Jaaa

Har äntligen börja bli frisk, stannade hemma idag också för säkerhetsskulll. men snart ska jag och mamma på max och äta, sen ik'vll blire vänner.

sommaren08



hihihih

Okej, har inte skrivit på hela dagen, men anitingen har jag lega i s'ngen och varit för sjuk fär att gå till datorn eller så nått annat, var iaf förbi skolan idag för jag skulle hämta lite böcker, vart typ utskickad dirr av rektorn, haha känns ju roligt, det är iaf över 160st på skolan som är sjuka, dom tor att det är svininfluensan, några som har får det bekräftat, undra om man själv har det eftersom jag varit jättesjuk i en vecka (?). menmen tv kom till skolan så jag syndes i tven :]:]:] och det stod typ i alla tidningar om oss osv haha lite överdrivet kan man ju tycka, sen stängde söder ner baraför det är så många sjuka. Mobbad skola. aja nu ska jag sova och peppa för morgondagen, hoppas jag är frisk då.



hihihih

Okej, har inte skrivit på hela dagen, men anitingen har jag lega i s'ngen och varit för sjuk fär att gå till datorn eller så nått annat, var iaf förbi skolan idag för jag skulle hämta lite böcker, vart typ utskickad dirr av rektorn, haha känns ju roligt, det är iaf över 160st på skolan som är sjuka, dom tor att det är svininfluensan, några som har får det bekräftat, undra om man själv har det eftersom jag varit jättesjuk i en vecka (?). menmen tv kom till skolan så jag syndes i tven :]:]:] och det stod typ i alla tidningar om oss osv haha lite överdrivet kan man ju tycka, sen stängde söder ner baraför det är så många sjuka. Mobbad skola. aja nu ska jag sova och peppa för morgondagen, hoppas jag är frisk då.



Haha

Fortfarande sjuk, mamma hade maailat med min lärare, då ficl hon ett lite roligt svar tillbaka att det var över 100 elever på skolan som var sjuka, typ rekord. Hahaha.
Sov inte mycket i natt, har ont när jag sväljer och kan nästan inte äta eller prata, bli nog att stanna hemma hela veckan.


host

Tobbe kom hit efter skolan, länge sen jag träffade han. Sen for jag till kaplan för vi hade lagfoto, ala killlag också, kan säga att hur många som helst var sjuka, haha lite småroligt.
Själv har man då fortfarande feber och kommer stanna hemma imorgon också, roligt liv.
Nu ska jag se eva och adam sen sova, innan min hals dör, har inte ätit på hela dagen .

bilder

 hittade hos vicky.

Från miiggg



Haha pigga killar.



Kanske kommer mer sen. orka intenu


haha

Vad har du gjort under år 2009?

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad 
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[x] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har rökt vattenpipa
[xhaha] du har installerat en skrivare
[x] du har drabbats av minnesluckor
[ ] du har druckit hembränt
[ ] du har blandat alkohol och medicin
[x] du har svimmat
[ ] du har hållt dina nyårslöften 
[x] du har retats
[x] du har varit beroende av något
[ ] du har gett pengar till en tiggare/hemlös
[x] du har trängt dig i matkön
[ ] du har åkt sparkcykel
[ ] du har bränt dig på en manet
[x] du har bitchslapat någon
[x] du har kastat en snöboll på någon
[ ] du har skjutit en älgko
[ ] du har citerat ur ett flertal filmer
[ ] du har snott något från en privatperson
[x] du har fått skäll av rektorn
[x] du har skolkat
[ ] du har brutit ett eller flera ben
[ ] du har haft fest hemma
[x] du har fått kontakt med gamla vänner
[/] du har dumpat någon
[x] du har skurit dig själv av misstag
[x] du har hetsätit
[ ] du har gjort bort dig offentligt
[x] du har gjort något du aldrig gjort tidigare
[ ] du har varit på konsert
[.] du har haft bulimi/anorexi
[x] du har gett ut din msn till en random
[x] du har somnat på allmän plats
[x] du har spenderat natten på ett sjukhus
[x] du har mobbat någon
[ ] du har hånglat med någon som har pojkvän/flickvän 
[x] du har skrivit blogg
[x] du har varit på festival
[x] du har skickat vidare kedjesms
[x] du har bowlat
[x] du har gått på bio
[ ] du har ringt från en telefonkiosk
[x] du har pratat med en helt okänd person
[x] du har pussat någon av dina vänner
[x] du har köpt en ny mobil
[ ] du har piercat dig
[x] du har färgat ditt hår
[ ] du har varit i Finland
[ ] du har flyttat
[ ] du har dansat salsa
[?] du har odlat illegala växter i garedroben...

Aa

har juste precis vaknat, vaknade någon gång vid 4 av att jag låg på mage på golvet och sov, hade tydligen somna på golvet eftersom jag låg och såg tv där. Nu ska jag försöka få i mig någon mat, om det går att äta, sen ska jag väl llägga mig och se någon film och hoppas ¨på att bli frisk snart

aa

Har lega och sett tv hela kvällen, mår dåliigt som tusan, stanna hemma imorgon också. jag tyck inte om att vara sjuk.
Den enda bra är att alla andra också är det så man har något att göra.
Skriver mer imorgån när jag lyckas få mig upp.
Och om jag får in bilderna kanske jag lägger in nå

Tråk

Tre frågor om förhållanden
Är du singel?
det vet ni
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
Har du varit kär i någon lr är? ja

Nio frågor om dig själv
Fullständigt namn?
Stina Hedmark
När fyller du år? 28 april
Vad har du på dig just nu? Kläder
Vilken årstid är bäst? Sommaren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? vakna glad
Vad tycker du mest om hos dig själv ? ärSocial
Vad är du bra på?  vetja
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? med någon
Sov du tillsammans med någon eller ensam i natt? sovit med hela laget nyss

10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig?
Ingen vet allt? men typ tobbe 
Vem är den roligaste av dina vänner?
alla :}
Vem är snyggast av dina vänner? alla :}
Vem är mest partyprisse? vetja
Vem är den du helst har filmkväll med? typ, många vänner?
Du ska träffa en kille/tjej du gillar, vem tar du med dig? typ amanda HAH :]



10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast?
Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Nej
Vem är farligast i din familj? nellY?
Vem ser roligast ut i din familj?
vetinte
Vem är coolast? Nelly
Har ni något husdjur? nejnej
Vem står för underhållningen? Nelly där också
Vem sover du oftast med? då föredrar jag att sova själv
Roligaste kvällen med familjemedlemarna? vetja

10 frågor om idag
Vad har du gjort?
Sovit och sjuka och smsa
Har du varit glad idag? Ja
Har du varit ledsen idag? Ja
Har du gjort något bra idag? haha nej
Vad ska du göra nu? Lägga mig och se film
Har du gjort något dåligt idag? ´Nej?
Vad har du ätit idag?
inget
Har du duschat idag? ja
Är du trött nu? Ja
Vad händer imorn? Sjuk

Skolan.
Går du i skolan?
Ja
Har du varit i skolan idag? Nej

Annat.
Hur mår du just nu? Dåligt som tusan, annars bra:] 
Har du piercat dig? I öronen

telefon/mobil
Vem ringde dig senast?
Mamma
vem ringde du senast ? Tobbe
Vem sms:a till dig senast ? MackeW?
Vem sms:a du till senast ? Simon?

Övrigt
Är du hungrig nu?
nej
Vad är klockan nu just nu? 15.20
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu ? blogg

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? 7-8 timmar?
Hur länge sen var det du träffa din farsa ? - några månader sen
Älskar du din mamma ? - Ja
Älskar du din pappa ? - Ja

Övrigt.
Har du sminkat dig idag?
Nej
Isåfall, vad för smink ?
Vad har du på dig för trosor/kalsonger just nu?
Rosa spets
Hur ser dem ut? ^^
Vad har du för smycken på dig just nu?
inga
Hur ser den/dem ut ?

Musik.
Lyssnar du på musik just nu?
nej
I så fall, vilken låt för tillfället ?
Har du fler än 3 jeans?
Nej
Har du fler än 5 tröjor? Antagligen

Smink och Hår.
Använder du fondation? Ja
Använder du Wax? Nej
Använder du hårspray? nej
Använder du volymspay? Nej
Använder du parfym? Ja
Plattar du håret varje dag? Oftast, men inte hela


hej

Fortfarande sjuk, sitter hemma och typ sover, kan typ inte andas, kan inte äta eller nå... Lite småroligt att typ alla ät sjuka :] viktor simon erik macke osvosv typ alla som var på cupen haha....
Var iaf på lassa imose, det gick braaa. Men nu ska jag sova ett tag och vänta på att mamma ska kommahem

Sundsvall

Okej, jag kan börja berätta om helgen, men jag ha inge bilder för jag får inte in dom.

menmen på fredagen var jag ju ledig, då for vi typ 11, det var jätte drygt att åka buss menmen vid 4 kom vi dit, då packade vi typ upp osv, sen gick vi och kolla på 94orna, 95orna och 96orna när dom hade match, sen hade vi match 10. vi spelade oavgjort, vi kom typ i säg vid halv 1, sov ingenting nästan för det var iskallt, när jag vaknade hade jag feber och var jätte förkyld så jag kunde inte spela, men vi vann iaf matchen vi hade då med 8-1. Efter matchen var vi på skolan och hade roligt, tills typ match igen moy övik, minns inte hur det blev? vi vann iaf, sen skulle vi sova 10.

På söndagmorgon upp kockan halv 6, äta frukost 6 och spela semifinal 8, jag hade fortfarande feber så jag kunde knappt röramig :( men vi vann med 3-2? Sen for vi och åt lunch och tillbaka till skolan och packa och städa osv, sen åkte vi till timrå för att spela final, kan säga att det blev nervöst, men det slutade att vi vann med 2-0. Sen kom killarna med bussen och hämtade upp oss, på bussen sov jag typ, fast vid 4 var vi framme i övik, då åt vi på max, sen hade vi match halv 6 där, vi förlorade den, fast den var inte viktig, vi åkte från övik vid halv 8, satt med filip hela vägen hem och typ sov. Vi var hemma vid 11 typ.
bilder kom sen


Aaaa

Kom alldelens nyss hem fårn sundsvall :D:D
Vi vann guld igen, vi är bäst ;*
 Skriver mer imorgon om allt, eftersom jag ska vara hemma från skolan
lägger även in bilder då

Skola

Nej^^ Ledig idag och redan uppe, känns lite väl jobbigt, menmen sånt är livet när man är dålig på att planera saker, jag har massa kvar att packa och måste fixa en massa. Nu ska jag iaf sminka mig och klä mig sen få vi se vad jag hittar på, ska hinna fara och träffa tobbe ett tag också.


aaa

Hinner egenligen inte skriva nu, borde ligga i sängen och sova just nu, men ikväll har jag varit med jeppe, när han for duschade jag, sen satt jag och prata med mamma ett tag, nu måste jag packa klart och äta, har mycket att göra imorgon innnan jag far, kanske hinner skriva, 11 imorgon iaf kommere ebba och hämta mig så får vi skjus upp till edda därifrån gåår bussen. Sen kommer vi hem vid halv 11 på söndagkväll. Lär bli toppen :*

SMSA 0706518413

aa

Har inte hunnit skriva på ett tag, kan berätta om igår iaf, då var jag på skolan, satt i caféterian på eftermiddagen så jag fir hem runt 3. Lite senare kom viktor hit, var med han ett tag han for vid 8, då for jag in på stan sen var jag med tobbe ett tag.

Idag skola., hadde 2 timmar hål, eller det blev sovmorgon till 11? Sen 1 lektion, for hem vid 2 och lämnade in moppen osvosvosvosv, mer finns inte att säga, nu blire packa och vänner, imorgon åker vi<3<3

RSS 2.0