tisdag

Andra gången på dagis idag. Det var 4 småungar där, en av dom nelly. Dom lekte jag med hela förmiddagen. Sen for jag till skolan och åt med jennifer. Efter det for jag hem i några timmar, vid halv 4 gick jag och hämtade nelly. Resten av kvällen har jag bara sett tv och spela spel med mamma!


Hejhgej

Blev ingen skola för mig idag, kännde att jag inte hade nått att göra där nu, en lektion idag? halv 10 till 10?.  aja men vid 2 cyklade jag upp på lassa för att vänta på tobbe. Vi cyklade hem till mig och åt, sen gick vi med nelly till tobbes pappa. Hon lekte där ett tag sen for vi hem och gjorde inte mkt innan navve ringde och sa att tobbe var tvungen att komma till söder, så vi for dit typ 10 min, sen på coop sen hem till tobbe.

Bara för att jag saknar dig


söndag

Idag blev jag väckt av tobbe vid 11, trevligt.. Det var tänkt att vi skulle fara till gummark med det blev inget av så vi stannade hemma hela dagen och myste och hade trevligt, efter vi hade ätit cyklade vi till mig i snön.. När vi kom hit duschade jag sen satt vi typ och åt och spela spel hela kvällen, mamma kom sist som vanligt..:::)

Lördag

Jag och mamma for förbi farmor och träffade pappa ett tag runt 4 tiden idag, sen när vi kom hem typ 5, då kom tobbe hit, vi åt, sen gick vi med nelly till tobbes pappa, där lekte hon med frida och elias och tobbe fick också leka... Sen gick vi hem typ 7igen, då såg vi film tände ljus och hade myysss. Sen vare ju att man skulle släcka allt, jag mamma och tobbe stod ute och kollade på allt mörkt, vi tände mamma ljus och satt oss och spelade. Fia med knuff, jag kom 2a, tobbe vann och mamma sist... Sen spelade jag och tobbe skippbo, jag vann 2 gånger :) :) NÄr klockan vart halv 10 gick jag och tobbe och la oss. Tände mer ljus och hade mys till halv 12 då for han hem. Nu ska jag försöka sova jag också. Men först måste jag spela lite the simsss...


JA

JAG VILL GÖRA OM MIN BLOGG. NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIIIG ?

haha

Var kommer du ifrån? sverige
Heter? Stina
 Hur gammal är du? 15
När fyller du år? April
 Tycker du om någon just nu? ja
Jag samlar på? pengar:]
Gröna eller röda äpplen? gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? sandra,eller mamma, eller tobbe
 Vilken tid gick du upp idag? 7
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja
 Har du strumpor på dig nu? ja
 Hur svarar du i telefon? hallå
Vad ska du göra ikväll? sova
Vad ska du göra imorgon? tobbe
Var vill du bo när du blir stor? vetja
 Vad vill du bli när du blir stor? Vetja
Är det okej att gråta? ja
När grät du senast? igår
Vilken årstid tycker du bäst om? sommar 
 Laddar du ner musik och filmer från internet? ja
Skulle du göra om du vann en miljon? vetja
 Bär du glasögon eller linser? nej
 Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nja
Har du piercing? öronon
öronen? ja
Har du tatuering? ne
Vill du gifta dig?vetja
Vill du ha barn? ja
 Solar du ofta? ja på sommar
 Är du bra på att laga mat? kanske
Gillar du att dansa? bror på vad för dans
Hur vig är du? nej
 Vilken är din favoritglass? olika
Tror du på ett liv efter döden? kanske
Bor dina föräldrar tillsammans? nej
 Är du morgon eller kvällsmänniska? vetja
Vilken ögonfärg har du? blågrön
Vilka hårfärger har du haft? blond brun
 Är du beroende av något ? ja
Röker du? nej
Senaste låten du hörde? minnsinte
Bukar du bädda sängen? nej
Har du kysst någon under den senaste veckan? ja
Vad var det senaste du sa? godnatt
 Vem kramade du senast? tobbe(L)
Saknar du någon nu? ja

happaranda

Idag vaknade jag runt halv 7, gjorde mig klar osv. Vid halv 8 for  vi och hämtade tobbe :), vi åkte bil i ca 3 timmar tills vi var framme i happranda, vi gick ett tag på IKEA sen åt vi, sen gick jag och tobbe bort med nelly och kolla på lite djur och köpte godis osv, Sen gick vi och fikade. Sen kollade vi mer på IKEA. När jag och tobbe skulle gå ut med nelly ett tag, vad fick vi se, EN ÄCKLIG JÄVLA STOR RÅTTA. mitt där ute.. fyfan vad rädda vi blev. En bisamråtta ursh...
aja, vid halv 5 for vi på max och åt, sen for vi hemmåt, vi var hemma typ 7, då skjutsade vi hem tobbe och nu är jag hemma=)
Imorgon blire att städa och plugga på dagen, på kvällen blire att vara hemma och mysa med världens bästa tobbe (L)


 Råttan, fast man ser inte så bra...



Jaaa

Har inte hunnnit skriva idag .. Menmen idag for jag till skolan vid 9, runt 10 gick jag alle macke och tobbe till stan och skulle äta. Vi sökte länge efter att hitte någonstan att äta, men vi åt iaf på dallas, sen var på tillbaka på skolan vid 12, då satt jag och pluggade engelska till 3, då hade vi nått möte, sen for jag och hämte nelly sen hem ojch åt, sen for vi till kåge och hämtade mig moppe, efter det vart det snabbt till söder med tobbe. Vid halv 9 for jag och tobb hem till han och såg film osv. Nu kom jag nyss hem och ska ta och sooova (L) Imorgon är vi ledigaa=)

Tisdagkväll

For till tobbe vid 6, vi hade mys hela kvällen....  Trevligt, Imorgon äre 3 månader<3
Imorgon är jag iaf ledig på förmiddagen, då ska jag och tobbe hitta på nått =) sen jobbar jag mellan 12 och halv 3 typ.
På tosdag är vi lediga, och på fredag drar jag och tobbe till ikea i happarandra med mamam och nelly =)

Tisdag

Kom just precis hem från skolan, idag började jag 8 på dagiset, det gick bra, dom kte vasaloppet osv, sen fick jag sluta halv 11, då for jag till skolan för att äta med tobbe. Sen stannade jag tills nyss.
Ikväll blire att fara till tobbe =)

Måndagkväll

For till tobbe runt halv 7tiden, vi cyklade på coop och köpte ben&jerrys, hur gott som helst!!, sen for vi hem till obbe och åt. Lite senare såg vi barnen i bullerbyn.
Nu ska jag försöka komma mig i sängen och sooova, för imorgon börjar jag 8. Ska praoa på dagis nu i 2 dagar, inte så värst pepp, men eftersom det är nellys dagis känner jag ju dom flesta som jobbar där, känns skönt.


Måndag

Sovmorgon till halv 10 idag, skööönt. Sen slutade jag typ 10 (?). Vid 2 tiden for jag hem till tobbe och var med han i typ en timme, nu kom jag nyss hem.
Ikväll får vi se vad som händer. Kanske vara med tobbe ellernå =)


tobbe(L)

Kvällen tillbringade jag med min älskling, jag for till han vid halv 7, och nu har jag just precis kommit hem =)

barn

Igår for jag på stan och träffade mamma, köpte en tröjja, 2 linnen och skor (bilder kommer kanske imorgon). Sen for jag hem och duschade osv. Vid halv 3 kom Anna och tobbe och hämtade mig, sen for vi hem till tobbe, tobbe lagade mat och sen var jag och tobbe barnvakter hela kvällen, sen sovde jag där,.  vi somnade vid 2, och vaknade vid typ 10, idag har vi inte gjort så mkt, anna skulle iaf skjutsa tobbe tills sin mamma så jag fick också skjuts hem =) =) =)


Pan

Nu ska jag försöka börja skriva igen, har inte haft orken eller nått, menmen.
Igår var det iaf pan. Jag for dit med Emelie, men där träffade jag Tobbe och var mest med han. Det slutade 11, då gick jag och tobbe på max och åt, sen gick vi hemmåt, sen kom mamma och hämtade mig hos tobbe lite senare.

Idag ska jag försöka städa mitt rum, känner ingen pepp på det, men det ska nog funka om lillälsklingen hjälper till.


Bygd

idag kom tobbe hit vid kanske 6 på morgonen, vi sov till typ halv8, han var omöjlig att få upp, jag väckte han typ 4 gånger sen gick han till soffan och sov ? Menmen vi gjorde oss klara tillslut också kom mamma och hämtade oss och skjutsade oss till skolan, sen for vi till bygd, åkte med amanda och tobbe där. Vi åkte mest i skogen.. Det var nästan litesmå kul när tobbe åkte in i ett träd.. vid 3 for vi hem, då gick jag och tobbe hem. sen dischade jag osv sen for han hem och åt sen senare kom han hit igen, då satt vi och fixade datorn lite sen spelade vi sims och såg tv =)  

dagen

Dagens humör: Glad

Dagens frisyr: Uppsattt


Dagens klädsel: Mjukis


Dagens borde: Sova..


Dagens planer: Frilufsdag, tobbe


Dagens vill ha:  
Pengar


Dagens längtan: tobbe, han fir för en timme sen (?)


Dagens beroende: pengar


Dagens tråkigaste: inget


Dagens person:Tobbe


Dagens irritation: Jagvet inte


Dagens händelse: När tobbe åkte in i ett träd:] 


Dagens onyttiga: Cola, pommes godis.


Dagens middag: köttbullar makaroner


Dagens bästa: åka skider 


Dagens ont: vaderna...  


hej

Skolan idag igen då.. en lektion sen hem och städa hela dagen. Efetr det for jag hem medx tobbe, lagade han goda specialmat som han kom på själv ;).. Sen åt vi sen kom mamma och hämtade oss och skjutsade oss till söder. Sen kom hans pappa och hämtade oss halv 10. Hann på cooop också :)
Imorgon blire bygd, tobbe kommer hit vid 6 på morgonnen, sen ska mamma skjutsa oss vd 8 till skolan.

DH

min helg har varit roligrolig.
I fredags kom tobbe hit och hämtade mig vid 2, vi fick sjkuts till dh, han fixaade sin datorn osv. vi satt med jim alle vicky och macke, också var jag med sara. Jag orkade vara vaken hela fredagen och natten. Men jag var verkligen inte pigg.. Vid halv 6 gick jag och tobbe hem till mig och sov till typ 2, sen fick vi skjuts tillbaka. Då åt vi på max osv sen var vi ute och gick ochmassaa. Sen for vi hem vid 12 på natten igen och skulle sova till typ 3 vi såg film till typ 2. Macke bomade oss på telefonen men tobbe orkade aldrig vakna.. Så vi sov till 11 då skjutsade mamma tillbaka till Dh och gjorde inte så mkt, efter ett tag hämtade tobbes pappa oss. Vi for hem till han och åt osvosv sen var jag där hela dagen och åt middag sen for vi hem till mig och såg film, nyss for han. Nu ska jag se beck och städa och duscha =)= ) =)


hej

Hur bortskämd är du?

[ ] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen tv
[x] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[x] ipod
[x]eget rum/lägenhet

Summa: 9

[x] säng större än vanligt
[ ] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[ ] bor i hus
[ ] ni har mer än ett hus i familjen
[ ] två bilar i familjen

Summa: 2

[ ] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[ ] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero
[ ] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling

Summa: 1

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[ ] Mormor
[ ] Morfar

Summa: 6

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritannien
[ ] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[ ] varit i malmö

Summa : 5

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[ ] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

Summa: 8

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00

Summa: 9

[ ] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[ ] du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill (bero på vare gäller`?)
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3-

Summa: 5

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[ ] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[ ]surroundljud

Summa: 4

[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[x] du har mer än 300 på msn
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] på bdb har du mer än 50 vänner
[x] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig

Summa: 6

Totalt: 55 :O :O

0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50:Du är normal !!
51-70: Sluta tjata du har redan allt! ©


Aa

1. vad heter du? - Stina
2. ett ord på 4 bokstäver? - sopa
3. flicknamn?- Sandra
4. pojknamn? - Simon
5. yrke?  - sjuksköterska
6. färg?  - Svart
7. klädesplagg? - Sockar
8. mat?  - spagetti
9. sak i badrummet? - Skåp
10. plats/stad?  - Sverige
11. orsak att vara sen? - Sova
12. något man skriker? - SCCHH
13. film? - Simpson the movie
14. något man dricker?  - Sprite
15. band?  - Simple plan
16. djur? - Spindel
17. gatunamn? - Skråmträskvägen
18. bil?  - Saab
19. sång? - Sommarnatt
20. aktivitet med mer än 1 deltagare? -simtävling

hej

Nu sitter jag hos pappa och har inte så mkt att göra, tobbe kom till mig vid 8(?) i morse, jag vaknade kanske 15över. Vi ellerjaa, han lagade mat, det var gottgott, :) Sen såg vi fil osv, sen vid 12 följde han mig en bit till stan.
Redan imorogn åker jag hem, sen i helgen blire DH med sara tobbe osvosvosv .)

Aa

Idag kom tobbe hit vid 11 och väckte mig, jättenöjd eftersom han har nycklarna. Sen gjorde jag mig klar, vid 11 tog vi bussen till stan, gick där ett tag åt på subway sen gick vi hem till tobbe. Där var vi att tag sen cyklade vi till mig igen,., sen for vi till söder vid 7, sen for vi och bowla med söder, jag är iaf nöjd att jag vann över tobbe :$ Efetr det fr vi till tobbe, sen följde han mig hem en bit.
Imorgon åker jag till pappa och stanna till tosdag vid 12, tobbe kommer hit 8 och väcker mig, FORTFARANDE nöjd ööver att han har nycklarna.

Aaa

Idag har jag inte gjort mkt.. låg typ och såg film till 5, då åt jag. Sen vid 6 for jag och mötte tobbe, vi var ute ett tag sen for vi hem till mig, såg jönssonligan, bakade osvosv.. Sen for han hem vid 11.

en tilll sån

sorg;
när grät du senast: Idag trorjag
har du tänkt självmordstankar: vetinte
hatar du någon: ja
har du somnat gråtande någon gång: Ja
vem skrek du senast åt: tobbe :$?
har du kallat någon slyna/subba/fitta idag: nej
när såg din mamma dig senast gråta: många år sen
när såg din pappa dig senast gråta: typ aldrig sett

Kärlek;
är du singel: Nej
har du hånglat den senaste veckan: ja
vem kysste du senast: tobbe<3
älskar du någon just nu: Ja
har din partner sett dig gråta: Mångagånger
nämn tre omtämksamma: Tobbe,sandra nelly....
har du sagt att du älskar någon och verkligen menat det: ja

vänskap;

har du någon bästa vän: nej
vad brukar du hitta på med dina vänner: Olika:)
älskar du dina kompisar: ja
har du gjort något olagligt med någon av dina kompisar: ja
har du någon gång hatat din bästa vän: nej
vem av dina vänner är bäst: vetja
har du och din bästa vän samma intressen: a

övrigt;
har du strippat någon gång: nae
brukar du slå folk: nej
har det hänt att du råkat i slagsmål: nej
sköter du skolan bra: Nej
vem lever du för: dom som står mig nära
betyder din mamma mer än din pappa: :O
betyder din pappa mer än din mamma: :O
har du snott något tuggummi nån gång: jaap
cyklar du utan cykelhjälm: jaaa
är du sportfåne: nejj
bor du i villa: hos pappa
vilket är ditt favoritpogram: SIMPSON

En sån

om dig.

1. hur mycket är klockan just nu? 15.24
2. namn? Stina

3. vart bor du? Sunnanå

4. hur många barn vill du ha? vet inte

5. vill du gifta dig? Vetja=)
 6.
har du ätit sushi? Nej

7. favoritglass? vetinte

8. hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? ingenaning

9. humör? glad=)


fyra grejjor


1. har du någonsin blivit jagad av polisen? ja

2. har du en hund? Nae

3. sover du helst själv eller med någon? med någon

4. tror du på spöken? Ja



SKULLE:

1. skulle du vilja vara längre? nej

2. skulle du vilja väga mer?

3. skulle du vilja ha sex nu? vemvet

4. skulle du vilja dricka dig full nu? näe



KAN.

1. kan du röra på öronen? nej

2. kan du slicka dig på näsan? nej

3. kan du kolla i kors med ögonen? ja

4. kan dina föräldrar lita på dig? Ja

5. kan du låta bli att prata på 4 timmar?Nej

6. kan du va på en fest utan att dricka? ja

7. kan dina vänner lita på dig? Hoppasde

8. kan du tänka att pierca dig i naveln? Vetinte

9. kan du suga? ja

10. kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Nej, eller bero på vad för affär



HAR.

1. har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja

2. har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
3. har du syskon? ja

4. har dina föräldrar ljugit för dig? Trojaväl


5. har du varit full den här månaden? nej

6. har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nej

7. har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej

8. har du pussat någon som är fyra år äldre? nej

9.har du haft sex med någon som är tre år äldre? nej
10.har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej

11.har du blivit påkommen när du har haft sex? nej

12.har du haft sex med mer än tre personer? nej

13.har du ljugit på någon fråga än då? nej


VEM.

1. vem älskar du? Tobbe

2. vem vill du bli full med? isa

3. vem är den bästa artisten?ingen aning

4. vem pratade du senast i telefon med? Tobbe

5. vem är snällast i världen? tobbe

6. vem vill du prata med? Tobbe

7. vem sov du senast med? Tobbe.

8. vem såg dig full senast? ingen

9. vem vet allt om dig? ingen,

10. vem hatar du mest? jag hatar många

11. vem kramade du senast? Tobbe

12. vem kan berätta allt för dig? Oftast tobbe.


hhaa

har inte hunnit göra så mkt på sportlovet, i lördags sov jag typ hela dagen. sen på kvällen for jag till tobbe och var där hela kvällen. Och igår vaknade jag vid 12, då for jag till tobbe, sen åt jag där, vid 5 for vi på krysset och åt mer, sen for vi hem till mig och satt vid datorn sen såg film hela kvällen =)


RSS 2.0